URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Una noia de 22 anys comparteix a Youtube la seva lluita contra el càncer de mama

L'objectiu d'aquesta jove valenciana és intentar ajudar dones que estiguin passant per la mateixa situació

 

«Em dic Miriam, tinc 22 anys i tinc càncer de mama». Aquesta és una de les primeres confessions que aquesta jove valenciana ha fet al seu canal de Youtube, en el qual comparteix la seva experiència en la lluita contra el càncer de mama. En aquest projecte Miriam descobreix el seu jo més íntim i expressa les seves esperances, les seves pors i les seves aspiracions per ajudar altres dones que estiguin passant pel mateix que ella.

 

A la Miriam li van diagnosticar càncer de mama a l'agost de 2015. Malgrat que tres anys abans s'havia detectat un embalum al pit, li van dir que no era necessari treure-li perquè «no seria dolent». Encara que confessa que va plorar el primer dia, la jove assegura que «sempre té esperança» i que està decidida a afrontar la seva lluita de manera positiva.
 

El primer vídeo de Miriam, que la jove va penjar que el seu canal de Youtube el passat 10 d'octubre, ja ha aconseguit més de 3.600 visualitzacions. En ell explica els seus dubtes sobre si, quan es rapi el cabell, serà millor portar mocador o perruca. Ara ja porta tres vídeos més i una multitud de missatges de suport d'altres dones afectades per la mateixa malaltia.