URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Una nova pel·lícula d'animació de FOX critica Espanya i la seva afició pels toros

Aquí s'estrenarà el proper mes de desembre

 

La 20th Century FOX, una de les grans distribuïdores cinematogràfiques dels Estats Units i de tot el món, té una nova pel·lícula d'animació a la màniga amb què pretén convertir-se en l'èxit del pròxim Nadal. 'Ferdinand' és una pel·lícula protagonitzada per un toro que rebutja la violència i que s'allunya del caràcter típic que s'atribueix a la seva espècie, però no pot evitar que el converteixin en el proper objectiu dels toreros en una plaça de Madrid.

La pel·lícula, produïda per l'estudi responsable dels èxits internacionals de 'Ice Age: L'edat de gel', arribarà a Espanya el pròxim mes de desembre, i pretén ser una crítica a l'afició pels toros que existeix a Espanya i altres països de Sud-amèrica. A més, riu d'altres tòpics i costums espanyols.

 

'Ferdinand' està basada en un curtmetratge de Disney del mateix nom dels anys 30, que va ser escrit per Munro Leaf i il·lustrat per Robert Lawson. A més, va guanyar l'Òscar al millor curtmetratge d'animació el 1939, però això no va impedir que fos censurat a Espanya pel govern de Franco, que va pensar que atemptava contra la cultura i els valors espanyols.