URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Una papallona es posa sobre el seu vestit i, a partir d'aleshores, tot canvia

La situació va fer que la noia recordés un ésser estimat

La noia va veure en la papallona la seva filla. Foto: Ashley Frantz

Les celebracions tenen un fort component emocional. I és que, qui més qui menys, ha perdut algun ésser estimat al llarg de la seva vida. Aquest és el cas de l'Amanda qui, en el dia del seu casament va viure una situació que va emocionar-la. Segons recull Nolocreo, la noia havia decidit organitzar el millor enllaç possible amb el seu promès, Chip. Però, mentre la fotògrafa començava a fer-li fotos, una papallona va posar-se sobre seu.

En aquell moment, va veure representada en la papallona a la seva filla Azalee, qui, dos anys abans, havia mort com a conseqüència del càncer que patia. Un fet que va fer-la plorar perquè hagués volgut que la seva petita hagués estat present en l'enllaç. Aleshores, la noia va decidir demanar a la fotògrafa que inclogués, de la manera que fos, a la seva filla en les imatges. I és que, ella va ser al costat de la seva filla en tot moment durant la malaltia. 

La noia va demanar a la fotògrafa que afegis la nena. Foto: Ashley Frantz

Les imatges, tot i que sorprenen, han fet que l'Amanda senti que la seva filla va ser allà representada amb la papallona que va posar-se sobre el vestit.


Comentaris

envia el comentari