IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una parella catalana factura 30 milions d’euros l’any gràcies als dissenys més populars del moment

En sis anys van passar de compartir dissenys a la xarxa a vendre’n a 26 països

Imatge d'Ángela Cabal i Javier Aracil, creadors de Mr. Wonderful | MISSTECHIN

Ángela Cabal i Javier Aracil són una parella catalana que ha aconseguit un gran èxit a molts països gràcies als seus dissenys. Tots dos són dissenyadors gràfics i van crear la seva pròpia invitació de casament, que va comptar amb un gran èxit entre els seus amics i familiars a Facebook. Davant aquest èxit, la parella va decidir dedicar el seu temps lliure a fer altres invitacions i dissenys per a més gent, i a poc a poc van aconseguir convertir-se en un fenomen a les xarxes, amb centenars de nous seguidors a qui els agradava la seva feina. El 2016, Mr. Wonderful, la seva empresa, va facturar 30 milions d'euros arreu del món, un creixement considerable respecte els 19 milions del 2015, tal com ha informat El Confidencial.

Ràpidament, la seva marca va començar a atreure més seguidors i compradors, raó per la qual la parella va haver de deixar les seves respectives feines i dedicar-s'hi a temps complet. Va ser llavors quan van crear Mr. Wonderful, una empresa que creava merchandising per a casaments i esdeveniments similars. L'èxit a la seva pàgina de Facebook, on publicaven dibuixos i frases motivadores, va fer que arribessin als 750.000 seguidors que tenen actualment. La casualitat va fer que un dia, la parella fes un concurs a Facebook per sortejar una tassa amb un dels seus dissenys, una manera de donar les gràcies a la gent per seguir la seva feina, però no s'esperaven que hi participessin més de 1.000 persones. Els que no van guanyar van preguntar què podien fer per aconseguir la tassa, i ells dos van decidir començar a crear per a ells mateixos.

«El primer dia vam tenir 60 comandes. Va ser una bogeria, ens va agafar per sorpresa. Havíem comprat unes caixes de cartró i unes cintes adhesives... i des del començament va ser una allau», expliquen. Amb el temps, els seus productes es van fer tan populars que fins i tot grans marques com El Corte Inglés, Natura o FNAC van interessar-se pels seus dissenys. Actualment, fins i tot creen productes específics per Nocilla, Lays, Codorniu, Inditex o Control, tal com ha informat El Confidencial. Javi explica que «aquest va ser el nostre salt gran. Vam començar a escalar en el negoci», i van començar a contractar gent en diferents àmbits: atenció al client, gestió comercial, administració...

Imatge d'un dels productes de Mr. Wonderful | MISSTECHIN

Actualment, Mr Wonderful compta amb 1.200 punts físics de venda, a més de la seva pròpia pàgina web, i ven els seus productes a 26 països. També tenen contractades prop de 150 persones, entre la seva oficina a Barcelona i els magatzems que tenen a localitzacions properes. L'any 2015, l'empresa va facturar 19 milions d'euros, obtenint més de quatre milions de beneficis, però la xifra va créixer encara més el 2016 amb 30 milions d'euros facturats. Pels pròxims mesos, la parella vol exportar el seu model de negoci a l'estranger i consolidar la seva posició a països com França, Portugal i Itàlia, on ja tenen molt d'èxit.

Imatge d'un dels dissenys de Mr. Wonderful per la marca infantil Chicco | Chicco

Comentaris

envia el comentari