Una parella espera nou anys per obrir un dels seus regals de boda i és sorprenent

El regal era de la seva tia àvia

Imatge de la parella. | Cedida.

Fa nou anys que Kathy i Brandon Gunn es van casar a Michigan, als Estats Units. Tot i això, després de tant de temps, encara els quedava un regal per obrir dins d’un dels seus armaris. En el mes de maig, Kathy va publicar al seu Facebook un post on explicava els detalls que els havia portat a no obrir-lo de cap manera. Es tractava d’una caixa blanca que les havia entregat durant la cerimònia de la boda la seva tia àvia anomenada Alison. El més emocionant, és que anava acompanyat per una petita nota que deia «no obrir fins a la primera discussió», tal com explica LíoPardo.

És obvi que al llarg d’aquests nou anys, la parella ha tingut certes discrepàncies i discussions. En canvi, en la seva publicació de Facebook, la protagonista explica molts cops que s’han barallat, però van pensar no rendir-se i no obrir la caixa. Aconseguien resistir-se. Per a ells obrir-la era com una espècie de fracàs per la seva relació. Després de tant de temps, quan discutien intentaven solucionar-ho de qualsevol forma possible. No solament per no obrir la caixa sinó pel seu matrimoni.

Imatge del regal de boda. | Cedida.

Una nit per fi van decidir veure que hi havia a l’interior de la caixa. Es van trobar dues notes escrites a mà, productes pel lavabo, copes de vidre i diners. L’escrit dirigit a Kathy l’obligava a comprar una pizza i preparar un bany calent. La del seu marit, li ordenava a comprar flors i una ampolla de vi. La vida és més fàcil sabent que hi ha algú al teu costat, tot i que els problemes que es presentin, s’ha d’intentar no obrir la caixa. Tothom hauria d’aprendre d’aquesta especial història.

Imatge del regal obert. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari