Una parella mor el mateix dia després d'estar 77 anys casats

Els fets han ocorregut a la localitat de Dartford, al Regne Unit
Joyce i Frank Dodd, junts | KentOnline

 

Joyce i Frank Dodd es van conèixer d'adolescents i després de cinc anys sortint junts es van casar. El matrimoni ha durat 77 anys i han tingut cinc fills, dotze nets i deu besnets. Després de vuit dècades junts, la parella britànica de 97 i 96 anys han mort el mateix dia amb tan sols catorze hores de diferència a la localitat de Dartford, al Regne Unit. Cal destacar que per a més inri, han mort coincidint amb el seu aniversari de noces.

Per celebrar-ho, l'hospital on es trobaven ingressats els va traslladar a la mateixa habitació i van ajuntar els seus llits perquè poguessin donar-se la mà. Segons ha declarat una de les seves filles en un mitjà local, «va ser molt especial». Fa uns mesos, Frank va ser ingressat per una insuficiència cardíaca. I una setmana després, Joyce també va ser ingressada en posar-se malalta. La dona va ser hospitalitzada en una altra planta.

 

El matrimoni va perdre la vida aquest passat 8 d'abril i ara la família ha donat a conèixer la història per demanar donacions en memòria dels seus pares per a la Fundació Britànica del Cor i per a l'Institut de Recerca sobre el Càncer al Regne Unit. En un comunicat, els fills i els nets del matrimoni han expressat que «la Joyce i el Frank van gaudir de 77 anys de feliç matrimoni i en els últims anys, quan la seva salut anava empitjorant, van continuar cuidant l'un de l'altre i van estar junts fins al final».