IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una regidora de Badalona pateix continus atacs racistes

Fàtima Taleb ha denunciat ja tots els atacs racistes que ha patit

Fàtima Taleb, regidora de Participació i Convivència de l’Ajuntament de Badalona | Guanyem Badalona

Fàtima Taleb, regidora de Participació i Convivència de l’Ajuntament de Badalona per Guanyem Badalona en Comú, ha patit diversos atacs xenòfobs i racistes, des d’insults a escopinades, d’ençà que ocupa aquest càrrec. Aquesta realitat l’ha fet pública ella mateixa a través de Twitter, on ha declarat que continuarà denunciant tots els atacs que sofreixi, com ho ha estat fent fins ara.

Segons indica Crónica Global, el passat dilluns, un home va escopir-la i insultar-la quan aquesta es dirigia cap a la feina. Pocs dies després, un altre grup de persones, dirigit per una jove, va començar a insultar-la. Taleb és conscient que el menyspreu ve motivat pel seu origen i per la seva condició d’immigrant musulmana.

En el mateix comunicat, la regidora ha assenyalat el pas del polític Xavier García Albiol del Partit Popular com a un dels culpables d’aquests atacs. No de manera directa però sí de manera indirecta a causa de la seva política de caràcter racista. «Es va dedicar durant el seu mandat a sembrar l’odi i a dividir la ciutadania, vinculant els problemes com la pobresa, l’atur i la falta de seguretat a l’arribada de persones de procedència estrangera», ha sentenciat Fàtima Taleb. Cal recordar el lema que es va utilitzar durant la campanya electoral i que va fer famós a l'exalcalde Albiol: «Netejant Badalona».


Comentaris

envia el comentari