La reina Sofia s'allunya de la polèmica: passa l'estiu sola a Mallorca

La mare de Felip VI està passant les seves vacances més tristes en soledat

La reina Sofia passejant pels carrers de Palma de Mallorca
La reina Sofia està més sola que mai | GTRES

La reina Sofia està vivint aquest any un dels seus estius més complicats. Durant aquests últims mesos han anat sortint a la llum tots els escàndols del seu marit, el rei Joan Carles I, i fins i tot s'ha fet pública una llarga llista de dones amb les quals aquest hauria estat infidel a Sofia. A causa de la «repercussió pública que estan generant certs esdeveniments passats de la meva vida privada», l'emèrit va decidir posteriorment fugir del país. Des de llavors, sembla que Sofia no aixeca el cap. 

La reina Sofia, més sola que mai

La que va ser reina d'Espanya ha tractat de mantenir-se allunyada dels focus mediàtics durant la seva estança a Mallorca (Balears). L'emèrita va poder gaudir uns dies de la companyia de Felip, Letícia, Elionor i Sofia, tot i que ara, amb la família repartida per mig món, la reina s'ha quedat sola al palau de Miravent. 

No obstant això, Sofia sempre ha pogut comptar amb els seus amics incondicionals, com és el cas de Tatiana Radziwill. A més a més de ser cosina tercera de la reina, aquesta milionària és íntima amiga de la mare de Felip VI. Acompanyada del seu marit, aquesta misteriosa dona de cabellera blanca s'ha deixat veure també per Mallorca al costat de Sofia. La francesa estaria disposada a ajudar-la i, si fa falta, posar la seva gran fortuna i tota la seva estima a disposició de la seva cosina. 

Un suport incondicional

Tatiana Radziwill és una de les convidades fixes del palau de Miravent. Aquesta ha estat al costat de la seva cosina i amiga des dels primers estius que el matrimoni reial va començar a viatjar a l'illa. La francesa sempre ha tractat d'aconsellar a la seva cosina per tal que aquesta portés una vida independent. Ara, està sent un dels principals suports de l'emèrita. 

Un cop acabi l'estiu, el futur de Sofia encara és incert. L'emèrita no té gaire clar si marxar a Grècia, al Regne Unit o bé a París amb la seva amiga, on ja s'ha refugiat alguna vegada. Caldrà esperar per veure quina decisió pren per no perjudicar el regnat del seu fill Felip. 


Comentaris

envia el comentari