Imatge de Gloria Camila i Kiko Jiménez

L'única condició de Kiko Jiménez a Gloria Camila per reconciliar-se

Ho ha donat a conèixer 'Sálvame'

Kiko Jiménez i Gloria Camila Ortega van formar durant quatre anys una sòlida parella sentimental, aparentment. Tot i això, a l'estiu del 2019 es va produir la ruptura i amb ella l'inici de diversos atacs a través de la televisió. Precisament, un d'aquests polèmics episodis ha portat Kiko Jiménez, actual parella de Sofía Suescun, a presentar una demanda contra la seva ex.

Kiko Calleja ha estat l'encarregat d'avançar a 'Sálvame' aquest pas judicial. Segons explica, Jiménez estaria disposat a anul·lar el procés judicial amb certes condicions.

 

La demanda de Kiko contra Gloria Camila

La demanda ha estat interposada per Jiménez a la filla d'Ortega Cano per unes declaracions molt concretes. Exactament perquè va insinuar de manera pública que aquest podia tenir 'mals hàbits'. Kiko Jiménez ha manifestat que no estava disposat que el seu nom es taqués i causes dolor als seus éssers estimats. Per això, ara demana als tribunals un total de 20.000 euros per aquestes manifestacions.

D'altra banda, ha indicat que el pròxim 2 d'octubre tindrà lloc l'acte de conciliació. A més, ha reconegut que acceptaria arribar a un acord amb Gloria Camila per establir un 'pacte de no-agressió'. Això sí, ha fixat una condició: «Que reconegui el seu error. Que digui 'En aquest moment vaig estar desencertada i em vaig equivocar. Tu no consumeixes substàncies estupefaents'. Amb això em val».

A més, ha afegit que si això es produís «jo perdono els 20.000 euros, per descomptat. No tinc cap problema. Si em demana perdó públicament, s'ha acabat». Malgrat això, sembla que la seva ex no està disposava a arribar en aquest punt. Calleja ha manifestat: «Ella no té cap intenció d'arribar amb tu a un acord. Diu que aquests 20.000 euros els pagaràs tu perquè ella també t'ha posat una demanda».

Caldrà esperar a veure què succeeix finalment entre Gloria Camila i Kiko Jiménez. No obstant això, tot fa indicar que encara queda molt per negociar entre els dos. Només cal veure la indirecta que aquesta sembla que hagi enviat al seu ex en el compte d'Instagram: «No et puc odiar. Amb tu vaig aprendre que hi ha llocs on no vull tornar i versions que no vull tornar a ser».