Muntatge Alba Santana amb el seu pare

L'única cosa que Alba Santana ha rebut del seu pare mort, Manolo

Alba Santana accepta el regal que 'extenista li va fer abans de morir

Alba Santana tornava a ser notícia després de publicar-se que el seu pare, Manolo Santana, havia decidit que la seva filla no rebés res de la seva herència.

 

El mític tenista va morir el passat mes de desembre amb 83 anys perquè va patir una aturada cardíaca, deixant la seva vídua com la successora dels seus béns.

Una decisió que molts mitjans ja intuïen després que Santana s'apartés completament dels seus fills. Tot i això, va tenir un últim detall amb Alba mesos abans de morir. Un regal que ara ha sortit a la llum i que demostra que va intentar vetllar pel seu futur els seus últims dies.

Alba Santana rep un detall del seu pare després de morir

Alba i el seu pare feia temps que estaven distanciats, concretament des que Manolo va començar el seu festeig amb Claudia Rodríguez. La relació entre totes dues no era gaire bona i va anar empitjorant després de la reclamació judicial que l'exmodel va interposar contra la mare.

Una citació que, després de la mort de la periodista, va passar a la filla. Així les coses, la tertuliana de Sálvame que va vetllar per Alba fins al final dels seus dies, també li va deixar un gran problema judicial.

Claudia Rodriguez i Manolo Santana
Santana va demanar a la seva dona que retirés la demanda contra Mila | Europa Press

Tot i això, ha estat Santana el que curiosament ha impedit que sigui la seva filla la que s'assegui en una banqueta. I ho ha fet amb l'únic gest d'humanitat que ha tingut amb Alba després de la mort.

Tal com anunciava Miguel Ángel Nicolás a Ya es mediodía, l'extenista va demanar a la seva dona que retirés la demanda contra Mila. Una petició que va fer abans de morir conscient que seria Alba la que heretaria el problema judicial entre Claudia i la seva exdona.

La periodista sempre va mantenir una guerra oberta contra el seu ex i l'exmodel perquè considera que aquesta propiciava el distanciament entre pare i fills. A més, ha assenyalat que Claudia es movia per interès i que era l'encarregada de manipular Santana en benefici seu.

Muntatge de fotos de Manolo Santana i Alba Santana.
Alba Santana no ha heretat la demanda de Claudia contra Mila | Catalunya Diari

Unes declaracions que van motivar una demanda contra la periodista per vulnerar el dret a l'honor i a la intimitat. El judici no es va poder fer per la mort de Mila i, com a conseqüència, els càrrecs van passar a la seva filla Alba.

Va ser llavors, quan sis mesos abans de morir el mític tenista, aquest va demanar a Claudia que retirés la demanda. Una petició que ella ha dut a terme deixant la filla del marit lliure de problemes judicials.

Alba Santana va ser el darrer pensament dels seus pares

El distanciament que mantenien Alba i Claudia Rodríguez va ser més que evident a l'enterrament de l'extenista. Tot just va creuar cap paraula amb la seva vídua i va viure el seu dolor completament apartada d'ella. Tot i això, va voler romandre al costat del seu pare malgrat que va preferir no assistir a la seva incineració.

Només sis mesos abans va viure la mort de la seva mare i ara es quedava completament òrfena. La infància d'Alba no va ser fàcil havent de viure separada de Mila i, més tard, allunyada del seu pare.

Alba Santana i Claudia, la dona de Manolo Santana
Alba Santana i Claudia Rodríguez no es veuran als jutjats | Catalunya Diari

No obstant això, sempre va ser present a la ment dels seus progenitors que han vetllat per ella fins a l'últim alè. La col·laboradora més estimada de Sálvame és la que en millor posició ha deixat la seva única filla i li ha deixat tres milions d'euros. A més d'objectes, roba i complements de valor.

Per la seva banda, Santana va desheretar la seva filla apartant-la de tot i només li va regalar aconseguir que la seva dona retirés els càrrecs contra Mila. Un detall que demostra que estava preocupat per Alba i per com afectaria el seu futur els problemes judicials amb Claudia.