Suso Álvarez al plató de Gran Hermano

La sorprenent unió que hi ha entre Suso i Irene Rosales

Suso Álvarez ha presentat a les xarxes a la seva nova mascota anomenat Olaf

Suso Álvarez ha presentat a Instagram al nou membre de la seva família. L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha publicat una fotografia en què apareix posant amb el seu gosset en braços d'allò més somrient. «Tenim un nou membre a la família, OLAF??❤️», ha dit el tertulià de 'Viva la vida'. La imatge ha estat molt aplaudida en xarxes socials i ha rebut molts comentaris en què li diuen el tendre que és la instantània que ha compartit.

Entre els usuaris que han comentat la seva publicació es troba Irene Rosales, dona de  Kiko Rivera. La nora d'Isabel Pantoja s'ha sorprès molt amb el fidel amic de Suso, i ha explicat el motiu de la seva sorpresa. El col·laborador ha revelat el nom de la seva mascota. Olaf és la denominació que ha triat per al seu gosset. El més cridaner és que el gos d'Irene Rosales també es diu igual. I a més, també són de la mateixa raça.

Així ho ha explicat la gaditana en comentar la fotografia. «Camina! Es diu igual que el meu i és de la mateixa raça». Alguns fans del català han reaccionat amb incredulitat, preguntant si això és real o no. El fill d'Isabel Pantoja i la seva parella Irene Rosales van rebre el passat nadal a Olaf, un afectuós cadell a què van adoptar fa uns mesos. El nom el van escollir les filles de la parella, Carlota i Anna, per una pel·lícula que les petites adoren, 'Frozen'.

Suso Álvarez posant a la terrassa del seu domicili amb la seva nova mascota Olaf
El finalista de Gran Hermano Vip ha presentat a la seva nova mascota Olaf | Instagram

La nova mascota de Suso Álvarez és un  bichon maltès blanc, que per la seva grandària i el seu aspecte dolç i simpàtic és una de les races de gos perfectes per conviure en un habitatge. A més, és un gos que es porta molt bé amb els nens i es caracteritzen per estar sempre alegres i amb ganes de jugar. El que està clar és que el col·laborador de Mediaset  està feliç amb l'arribada d'aquest nou membre a la seva família. Des que va acabar l'estat de quarantena, Suso no ha deixat de fer plans amb la família, que són les persones més importants de la seva vida.

Bichon maltès, la raça de moda entre les celebrities

El bichon maltès s'ha convertit en una de les races preferides per les celebrities. Moltes artistes s'han decantat per aquest animal, gràcies a la seva actitud afectuosa i el seu caràcter tranquil. Al llarg de la història, grans estrelles de Hollywood com Marilyn Monroe, Natalie Wood o Eva Longoria han tingut entre els seus braços a aquesta singular mascota.

Ana de Armas, Inma Cuesta o Sara Carbonero  també han volgut ampliar la seva família amb un bichon. Ana de Armas comparteix la seva vida amb 'Elvis,  un  bichon maltès  amb què passeja per les platges de Los Angeles  amb la seva parella, l'actor  Ben Affleck, a què va conèixer durant el rodatge de la pel·lícula 'Deep water' que arribarà als cinemes al novembre d'aquest any.