Uns veterinaris se sorprenen en veure les estranyes boles a la pell de l'animal

La gossa Belle tenia els ulls i les orelles cobertes de paparres

Molta gent no té la cura suficient amb les seves mascotes i deixen que es reprodueixin, emmalalteixin i es contagiïn paràsits d'altres animals. Per sort moltes associacions sense ànim de lucre vetllen per la salut d'aquests animals, com CLAW, que rescata i tracta amb veterinaris a mascotes de les zones més pobres de Sud-àfrica.  A continuació us presentem la història d'una gosseta que va tenir la sort de ser trobada per aquestes meravelloses persones:

La història de Belle, per desgràcia, no és única i li haurà passat a més d'un gos. La gosseta estava totalment abandonada pel seu amo, i quan la van trobar van veure que al voltant dels seus ulls i pràcticament sobre la totalitat de les seves orelles, fora i dins, hi havia milers de paparres. La colònia de paràsits que s'havia enganxat a la pell de Belle li havia xuclat molta sang i li havia causat una anèmia molt greu.

Belle va ser portada d'urgència a un refugi caní per poder començar un tractament i salvar-la de la malaltia, molt avançada ja. Arrencar-li les paparres no era una opció, doncs es podria dessagnar fins a morir, així que els veterinaris li van subministrar un antiparasitari, que paralitzava les paparres perquè es deixessin anar de la pell de la gosseta. En dos dies van desaparèixer totes, la qual cosa va deixar veure el terrible estat de la pell de Belle. Les vitamines i els antibiòtics li van ajudar a sanar les seves cicatrius i infeccions, i a poc a poc va tornar a gaudir d'una vida normal.

A pesar que la història fos compartida per milers de persones a la pàgina de CLAW, només van rebre una oferta d'adopció. Es tractava d'una noia que havia quedat tan impressionada amb la història de Belle, que va sentir que havia d'adoptar-la com fos. Així que se la va emportar a casa seva, on va compartir imatges de la millora de Belle. La seva recuperació va ser lenta, però reeixida! Al principi la petita gosseta tenia por de caminar, pujar les escales o fins i tot menjar. No obstant això, tan sol un mes després ja havia guanyat confiança.


Comentaris

envia el comentari