IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Urdangarin estaria buscant casa i feina a Barcelona

«Hi té molts amics a Barcelona que poden contractar-lo», comenta la periodista Síliva Taulés | Urdangarin podria obtenir el tercer grau per Nadal, i així sortir de la presó

Iñaki Urdangarin estaria buscant casa i feina a Barcelona, en cas d'obtenir el tercer grau
Iñaki Urdangarin estaria buscant casa i feina a Barcelona, en cas d'obtenir el tercer grau | CatalunyaDiari.cat

La figura d'Urdangarin continua generant gran controvèrsia. Repudiat i relegat a segon pla a la casa reial, l'exduc de Palma segueix empresonat a Astúries, tot i que sembla que per Nadal podria aconseguir el tan desitjat tercer grau. Si bé és cert que es tracta només d'una hipòtesi, també ho és que podria complir els requisits per a poder obtenir el permís penitenciari.

Abans de Nadal, doncs, el marit de la infanta Cristina hauria de comptar amb residència i feina a Espanya. Concretament, i sempre segons avança el portal 'Vanitatis', els plans d'Urdangarin passen per instal·lar-se a Barcelona. «Hi té molts amics a Barcelona que poden contractar-lo», comenta la periodista Síliva Taulés mentre, al fil de la qüestió, argumenta: «Està bé, animat, en forma i ja té millor aspecte».

«El pitjor ja ha passat»

És el què comenten sobre la situació de l'exduc de Palma a la presó. Urdangarin, que va entrar a la presó de Brieva, a Astúries, durant l'estiu de 2018, sembla que ja ha passat el «pitjor» al centre penitenciari i ja mira el futur amb optimisme. Ara, però, tot sembla indicar que el seu futur més immediat —sempre que aconseguís el tercer grau— podria passar per Barcelona.

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin podrien retrobar-se a Barcelona   | CatalunyaDiari.cat

 

Urdangarin, de fet, ja havia sol·licitat el tercer grau amb anterioritat, tot i que en aquest cas no el va poder obtenir. El passat 1 de març es quedava a les portes de sprtir de la presó quan semblava que l'exduc de Palma ho tenia tot a favor per a poder abandonar el centre penitenciari de Brieva. La Junta de Tractament de la presó va haver d'estudiar la petició, tot i que en última instància va optar per emetre el seu 'no' a la sortida de presó d'Urdangarin. 

  


Comentaris

envia el comentari