Urdangarin es rendeix i deixa per impossible trobar feina

El marit de la infanta Cristina ha revelat als seus que seguir buscant feina «seria donar-se cops contra una paret»

Imatge d'Iñaki Urdangarin. | Cedida

Iñaki Urdangarin ha passat de l'eufòria a la realitat en pocs dies. Després de saber que la infanta Cristina era absolta i que de moment ell no hauria d'ingressar a la presó després de la sentència del cas Nóos, Iñaki ha hagut d'asseure's i veure quin és la veritable realitat en el seu dia a dia. Segons sembla, ara s'ha adonat que aconseguir un treball és tasca impossible i ha deixat de buscar. A més, a les persones més properes ja els ha comentat que «seria donar-se cops contra una paret», el fet de seguir buscant treball.

Ho ha intentat en diverses ocasions, però no hi ha hagut manera. Gairebé ho aconsegueix amb la incorporació al cos tècnic de selecció d'handbol de Qatar al costat del seu amic Valero Rivera, però al final res. La seva oportunitat es va esfumar en un vist i no vist, en veure com havia reaccionat la societat espanyola sobre el cas Nóos. Cancel·lat aquest projecte, es va escoltar una possible oferta de treball en el sector de les assegurances a Suïssa, però finalment tampoc va arribar a produir-se cap acord.

Per això mateix, Urdangarin ha decidit bolcar-se en l'esport. D'aquesta manera, l'exjugador d'handbol aconsegueix omplir el seu temps, ja que si no es tornaria boig sense fer res en tot el dia. Cal destacar que sempre ha estat un gran aficionat al ciclisme i té una bicicleta d'aproximadament 10.000 euros. Quan va començar a sortir amb la infanta Cristina es va iniciar en el món del tenis i el de l'esquí, dos esports que no dominava i que han acabat formant part de les seves noves rutines i la seva nova vida.

Cal destacar que durant aquests últims anys també s'ha aficionat a córrer i li dedica gran part del seu temps. Són vàries les maratons que ha corregut, fet que implica moltes hores d'entrenament. Aquest any ha rebaixat les seves expectatives i tampoc ha corregut la marató de Ginebra, ja que només ha participat en la mitja marató. Va prendre aquesta decisió, ja que, va haver de preparar-se per al judici i no tenia temps d'entrenar. Ara, amb la sentència clara i a l'espera de la decisió del Tribunal Suprem, Urdangarin ha tornat a córrer, tal com explica 'Vanitatis'.

L'any vinent es tornarà a celebrar al maig la marató de Ginebra i si no passa res dolent, Urdangarin tornarà a participar amb més ganes que mai. Segons han confirmat fonts properes a la família, no pensen tornar a Espanya i la seva intenció és quedar-se tota la vida a la ciutat suïssa. En aquest lloc la parella va aconseguir reprendre la seva vida després de la sentència del judici i des d'allí esperen tranquils la revisió que ha de fer el Tribunal Suprem de la seva condemna. La família espera amb ànim i desig que no arribarà el moment en què Urdangarin hagi d'entrar a la presó de forma definitiva.


Comentaris

envia el comentari