Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina fixaran la seva base d'operacions a la costa de Catalunya

Han triat un municipi pròxim a Barcelona, on fa uns mesos s'hi va traslladar el seu fill Pablo

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van passar el darrer permís penitenciari a Mataró. | Cedida

Els primers permisos penitenciaris d'Iñaki Urdangarin els va passar a Vitòria, amb la premsa perseguint-lo i escrutant qualsevol moviment del cunyat del rei Felip. Finalment, el marit de la infanta Cristina se n'ha cansat i el seu darrer permís el va passar amb la seva família a la costa catalana. Segons el digital 'Vanitatis', Urdangarin i Cristina van passar uns dies a Mataró, a la comarca del Maresme, lluny de les mirades de la premsa.

En aquest sentit, segons el citat mitjà, estarien pensant establir la seva base d'operacions en aquest municipi costaner català de cara a futurs permisos, deixant de banda Vitòria, on resideix part de la família Urdangarin. Així, segons fonts consultades, en la pròxima sortida de la presó d'Iñaki Urdangarin, repetiran estada a la capital del Maresme, per tal de passar desapercebuts. Tot i això, Institucions Penitenciàries no ha confirmat aquest extrem a 'Vanitatis', ja que aquesta informació és una qüestió privada.

Mataró: municipi amb port esportiu i molt pròxim a Barcelona

Les claus que han portat la parella a fer de Mataró la seva base d'operacions són tres. D'una banda, la proximitat del municipi de Barcelona, on Iñaki i Cristina van desenvolupar bona part de la seva vida i on des de fa uns mesos resideix el seu fill Pablo, que tornarà a jugar a handbol a l'Esplugues. Per altra banda, diverses amistats de Cristina de Borbó estan vinculades a la comarca del Maresme, entre elles Marta Mas, regatista i decoradora, que des fa anys passa part de les seves vacances a la zona, o la doctora Vicky Fumadó, a qui va conèixer a Palma.

El tercer motiu pel qual han triat el municipi és el fet que sigui una localitat costanera, amb un important port esportiu que organitza diverses regates i que permet gaudir de diverses activitats vinculades amb el mar. Aquest, el mar, va ser un dels motius pels quals, en el seu dia, la infanta Cristina va decidir traslladar la seva residència a Catalunya. 

'Vanitatis' també recorda en la seva publicació que a la ciutat comtal també hi ha Ana Urdangarin, la germana gran d'Iñaki, que resideix al barri del Putxet, en una casa modernista de diversos pisos. En aquesta propietat, també hi passa llargues temporades Claire Liebaert, la matriarca dels Urdangarin.


Comentaris

envia el comentari