Urdangarin «escriu cartes tota l'estona» a la seva cel·la

El marit de la infanta Cristina no disposarà d'un permís per sortir de la presó fins al desembre
urdangarin
Urdangarin no disposarà d'un permís per sortir de la presó fins al desembre | CatalunyaDiari.cat

Aquesta setmana es compleix un any de l'ingrés a presó d'Iñaki Urdangarin. El 18 de juny de 2018, la vida del marit de la infanta Cristina canviava radicalment, i l'exjugador d'handbol passava de gaudir d'una existència d'allò més còmoda a Ginebra a restar les 24 hores del dia tancat en un mateix edifici, concretament el de la presó de Brieva.

 

Urdangarin no demanarà un trasllat de centre

Si bé no es coneix amb massa profunditat com és el dia a dia d'Urdangarin, diverses fonts penitenciàries n'han explicat alguns detalls. Així les coses, i tal com recull 'Informalia', el cunyat del rei d'Espanya «escriu cartes tota l'estona a la seva cel·la», i no té previst demanar el trasllat a un altre centrepenitenciari, motiu pel qual el mitjà citat anteriorment considera que no ho està passant del tot malament.

 

Amb tot, el marit de la infanta Cristina haurà d'omplir-se de paciència, perquè no està previst que se li concedeixi el tercer grau fins al pròxim mes de desembre, quelcom que es tradueix en el fet que Urdangarin no podrà sortir de la presó fins aleshores, que serà quan haurà complert una quarta part de la condemna. Però un cop atorgada aquesta nova condició, l'exjugador d'handbol podrà gaudir d'un règim de visites més ampli, així com sol·licitar algun permís puntual.

 

Es refugia en l'exercici físic

Mentrestant, haurà de seguir refugiant-se en l'exercici físic, que és la millor manera que ha trobat Urdangarin de suportar les dificultats que comporta viure en un centre penitenciari. Evidentment, les pràctiques esportives les realitza sense mantenir cap classe de contacte amb la resta de recluses o funcionàries.

 

En aquest sentit, des de 'Cadena Ser' han apuntat que el jutge de Vigilància Penitenciària va autoritzar la instal·lació d'una bicicleta estàtica a l'interior de la cel·la d'Urdangarin, justificant-ho de la següent manera: «Li van facilitar una bicicleta adient a la seva alçada, ja que les que hi havia al poliesportiu són per a dones i petites».  

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari