IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Urdangarin només podrà veure la seva dona i fills una vegada al mes si entra a la presó

A més, tindrà dret a gastar, únicament, 100 euros setmanals

Iñaki Urdangarin | TeleAsturias

  

Avui es farà pública la sentència del cas Nóos i, per tant, se sabrà si Iñaki Urdangarin entra o no a la presó. OKdiario ha detallat les condicions en què viurà el marit de la infanta Cristina si pròximament viu entre reixes. Veure la seva dona una vegada al mes o gastar un màxim de 100 euros setmanals són algunes de les noves situacions que hauria d'afrontar.

Iñaki Urdangarin tindrà dret a un vis a vis íntim amb la seva dona una vegada al mes. A més, pel que fa als seus fills, també els podrà veure amb la mateixa freqüència. Cal destacar que ells hauran d'anar acompanyats d'un altre familiar. Podrà fer deu trucades a la setmana encara que no disposarà de telèfon mòbil. D'altra banda, pel que fa als temes econòmics, únicament podrà gastar 100 euros a la setmana amb una targeta de plàstic que li lliuraran a la presó, mai en efectiu.

La cel·la tindrà, com a molt, nou metres quadrats que haurà de compartir amb algú altre, fet que dista molt de la mansió de Washington a què està acostumat. A més de les lliteres, disposa d'un vàter i una taula. Quan arribi l'hora de menjar, ho farà amb una luxosa vaixella que comptarà amb coberts de plàstic.

Tot això, dins d'uns horaris estrictes: els presos es desperten a les 7.45 hores per realitzar el recompte. Després de vestir-se i arreglar la cel·la, esmorzen a les 8.30 hores. A continuació, poden sortir al pati fins a l'hora de dinar, a les 13 hores, o bé participar en algun taller o ofici, fet que a Urdangarin li haurà de ser permès pel jutge de vigilància quan avanci la seva condemna. Si treballa a la presó, el marit de la infanta Cristina cobrarà al voltant de 400 euros. Fins a les 16.30 hores, els interns poden estar en la cel·la i, després d'això sortir al pati, anar al gimnàs o treballar en tallers. El sopar se serveix entre les 19 i 20 hores.


Comentaris

envia el comentari