EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

Uri Sàbat no rebrà al plató a Daniela Blume a la final de 'GH VIP 5', encara que ella ho ha demanat repetidament

El locutor i company de la concursant estarà gaudint de les seves vacances de Setmana Santa
Uri Sàbat amb Daniela Blume | Cedida

 

Daniela Blume no podrà complir el seu desig. Uri Sàbat no serà present al plató per rebre la seva gran amiga i companya de ràdio el dia de la gran final de la cinquena edició de 'GH VIP'. El director i locutor de 'Radiotubers' de Los 40 Principales no podrà assistir al desenllaç del programa perquè coincideix la segona part de la final amb les seves vacances de Setmana Santa. Abans de conèixer-se la decisió de la cadena de dividir la final en dues parts, ell ja tenia programat el seu descans, segons informa ‘Vanitatis’.

 

Uri Sàbat va anar el passat diumenge, 9 d'abril, —dia en què va tenir lloc la primera part de la final— al plató del 'reality' de Telecinco per donar la benvinguda a la sexòloga, en el cas que hagués estat la expulsada. El cas és que no va ser així i tots dos no es van poder retrobar.

 

Encara que estigui aïllada de l'exterior i no pugui veure-ho, Daniela Blume és una de les concursants de 'GH VIP 5' que més suport té a través de les xarxes socials. Un dels més importants, ve de part d'Uri Sàbat, amic i company de ràdio des de fa anys. El locutor de Los 40 ha tornat a mostrar el seu suport a la sexòloga amb un missatge d'ànim el tuit que va escriure des de dins de la casa de Guadalix de la Sierra. Hores després d'aquesta publicació, el comunicador català també ho va fer a través de 'Radiotubers': «està fent un concurs espectacular. Per a mi, és la guanyadora d'aquest concurs».