Úrsula Corberó incendia les xarxes en fer-se un petó amb Alba Flores

L'actriu va compartir un Instagram stories

Úrsula Corberó, l'actriu catalana que es va fer famosa a 'Física o Química', és una de les intèrprets més atractives del panorama nacional. Des de la seva participació en l'exitosa sèrie d'Antena 3, la jove ha actuat en moltes altres produccions. L'últim paper de la jove és el de Silene Oliveira 'Tokio', una lladre que protagonitza 'La casa de papel', un thriller de gènere policíac que explica com uns lladres tanquen 67 ostatges a l'interior de la Fàbrica Nacional de la Moneda i el Timbre durant 12 dies. Durant els complicats rodatges, entre Corberó i Alba Flores ha nascut una gran amistat.

Totes dues s'han tornat inseparables i ho demostren compartint fotografies mentre treballen. No obstant això, les artistes han incendiat les xarxes durant un Instagram Stories. En el vídeo, Flores conversa amb Corberó sobre el final dels rodatges de la sèrie, i demana a la catalana que li faci un petó de comiat. En veure que li fa un petó a la galta, la madrilenya li'n fa un als llavis, tal com es pot veure en el vídeo d'Antena 3. 

 

 

Hoy hay mandanga en #LaCasaDePapel @albafloresoficial

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el

 

 

Hoy después del fútbol el segundo capi de #LaCasaDePapel en @antena3com #MujeresAlPoder #RockAndRollBaby #ChampionsLeague @albafloresoficial

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el

 

 

Siesta entre toma y toma #Lacasadepapel #inbedwithmadonna @ursulolita

Una publicación compartida de Alba Flores (@albafloresoficial) el

 Comentaris

envia el comentari