T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Úrsula Corberó, indignada: «M'he sentit moltes vegades una mica violada»

L'actriu reivindica el paper de la dona en el món de la ficció
 
L'actriu Úrsula Corberó | Cedida

 

L'actriu catalana Úrsula Corberó torna a reivindicar el dret de la dona a un tractament digne. Ja ho va fer al seu compte d'Instagram quan va explicar el cas de la seva mare i la seva germana, que per a ella són exemple de feina i superació. Segons informa el portal 'Zeleb', Corberó ha criticat en aquesta ocasió el tractament del gènere femení a la televisió, i ho fa parlant des de la seva experiència a la pantalla petita: «M'he sentit moltes vegades una mica violada», explica. «He vist com em posaven en roba interior en una seqüència que no tenia cap sentit rodar-la així.»

'Tokio', que s'emetrà a Antena 3, és la nova sèrie de Corberó, on es posa a la pell d'una dona forta i insubmisa. És, malauradament, un caràcter que no abunda entre els personatges femenins que ha hagut d'interpretar. Durant la seva carrera ha topat amb actituds masclistes que l'han situat al punt de mira per motius aliens a la seva feina com a professional: «És evident, com que estàs 'bona' et toca això. Com a mínim a mi m'ha passat, que per voler sentir-me guapa m'han infravalorat».

 

Aquestes situacions s'han d'evitar, i Úrsula Corberó té clar que la societat no tracta de la mateixa manera els dos sexes: «Les dones estem envoltades de mil i una situacions que, només en sortir al carrer, et poden fer sentir inferior als homes». Sap, doncs, que encara queda molt per fer: «Som vulnerables, fortes, especials i estem preparades pel dolor», assegura. L'actriu explica que no es podrà revertir aquest tipus de comportaments masclistes sense la directa implicació de la dona: «Hem de confiar en nosaltres mateixes, donar-nos suport i estimar-nos per lluitar juntes. I, pel que fa a la ficció, és necessari que hi siguem presents».