Úrsula Corberó arriba a la trentena en el millor moment de la seva carrera

L'actriu catalana està d'aniversari i ho fa arribant en ple èxit de la seva sèrie, 'La casa de papel'

L'actriu Ursula Corberó compleix 30 anys | Instagram

Úrsula Corberó és sense cap dubte una de les millors actrius del panorama nacional, a més, l'actriu està assolint una fama internacional molt interessant. A banda d'aquesta boníssima situació professional, la barcelonina està d'enhorabona, ja que acaba de fer 30 anys.

Úrsula Corberó ja és una estrella

La catalana compleix 3 dècades, temps on s'ha convertit en una estrella internacional gràcies a l'excel·lent recepció que ha tingut el seu paper de 'Tokyo' a la 'Casa de papel', sèrie que s'està expandint per tot el món. Corberó va iniciar els seus primers passos en la interpretació amb tan sols 13 anys i es va donar a conèixer davant el gran públic gràcies al seu paper a 'Física o Química', on interpretava a 'Ruth' una adolescent força rebel.

Chino Darín, el seu fidel acompanyant

Úrsula Corberó, que també ha format part del repartiment d'altres sèries d'èxit, com 'El Internado', també viu un moment dolç en l'àmbit personal, ja que l'actriu manté una relació amb l'actor Chino Darín des de fa tres anys. Els actors sempre es mostren molt contents i no dubten en penjar fotografies junts en les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El amour en el Primavera . By mi amor @gretafernandez

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el

Els inicis de la jove actriu van ser a TV3

Gràcies a la bona feina, Úrsula afronta la trentena convertida en una de les actrius més cotitzades internacionalment. La seva carrera va començar l'any 2002, on va tenir un paper a la sèrie de TV3 'Mirall Trencat'. Una nena que ja apuntava maneres davant les càmeres i que anys més tard continuaria a 'Ventdelplà'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari