IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un usuari denuncia que va veure un mosso d'esquadra conduint i parlant pel mòbil i s'emporta un gran 'zasca'

L'home va ignorar que, segons el reglament, la policia pot fer-ho durant l'exercici de les seves funcions

Si hi ha una caracterítica de les xarxes socials que ha revolucionat completament les nostres vides, aquesta és la interacció que hi ha entre els seus usuaris. I és que cadascú de nosaltres pot, a través del seu compte, seguir, comentar i parlar directament amb un personatge famós, o amb una institució. 

Ara bé, també hem de ser conscients que no tot allò que es diu a la xarxa és positiu, i és que el que també abunda molt són les crítiques. I és justament una crítica sobre un agent dels Mossos d'Esquadra a Twitter la que se li ha girat en contra a un usuari. 

Espera que «no li toquin la moral» si algun dia comet una infracció

En concret, un usuari anomenat Gerard (@GerardLC) va denunciar que, després de cedir el pas en una rotonda, va passar un cotxe dels Mossos i el conductor parlava pel telèfon. «Cedir el pas a una rotonda i que passi un cotxe dels Mossos amb el company conductor parlant per telèfon», va escriure l'home, acompanyant el seu missatge amb el 'hashtag' «#Valors». «Espero que no em toqueu la moral si algun dia faig infracció», va concloure el seu missatge, visiblement indignat pel que ha vist. 

La resposta del compte oficial de la policia catalana no es va fer esperar, i es va convertir un gran 'zasca' que el nostre protagonista difícilment oblidarà. I és que sembla que l'usuari no s'havia llegit el reglament abans de comentar, ja que resulta que, durant l'exercici de les seves funcions, els mossos poden fer servir el telèfon mentre condueixen. 

«En l'exercici de les nostres funcions podem utilitzar el mòbil al volant. No ho diem nosaltres, ho diu el reglament General de Circulació», va ser la resposta de la policia, que li va deixar, com a regal, l'enllaç on poder comprovar que era cert. 

Els suggereix instal·lar un mans lliures

El jove, segurament encara sorprès per la ràpida resposta del cos policial, va intentar dissimular de la millor manera possible el 'zasca' que havia rebut, i va instar la policia a «instal·lar un mans lliures als vehicles», perquè estem al «segle 21». «Irònic tot plegat. Segle 21, pot ser que instal·lem un mans lliures als vehicles oficials», va escriure Gerard, abans de desitjar també un «bon dia». 


Comentaris

envia el comentari