Un usuari de Facebook busca aquesta dona per tornar-li la càmera

Creu que la noia podria viure a Granada o a Còrdova

Anuncio para ayudar al usuario de Facebook a encontrar a la mujer que perdió su cámara
L'anunci que ha compartit l'usuari a Facebook perquè l'ajudin a trobar la dona que ha perdut la càmera | Facebook

 

Internet no deixa de sorprendre'ns, sigui cap a bé o cap a mal. En aquesta ocasió, es mostra la història d'un ciutadà disposat a ajudar, desinteressadament, a una altra persona. Es tracta d'un usuari de Facebook que va trobar una càmera de fotos abandonada.

En ella, apareixien múltiples imatges de diferents regions, les quals suposa que es van fer durant diferents viatges, i en les quals apareix, normalment, la mateixa dona. Per a aquest home, el més fàcil era emportar-se la càmera a casa i fer com si no hagués passat res.

No obstant, aquest home, del qual es desconeix la seva identitat, no es va conformar amb la via ràpida, i ha intentat fer tot el possible per tornar la càmera de fotos a la seva propietària. Així doncs, l'usuari no ho ha dubtat i va compartir un cartell de «Es busca», demanant ajuda a la comunitat de Facebook. 

A la imatge, pregunta «Coneixes a aquesta dona? M'ajudes a trobar-la?», compartint dues fotografies d'ella, i afegint «He trobat una càmera amb moltes fotos de viatges on apareix gairebé sempre aquesta dona», manera amb la qual tracta de localitzar-la i retornar-li el seu aparell.

 

Viu a Granada, Còrdova o rodalies

Investigant entre les diferents imatges que conté la càmera, l'usuari de Facebook ha deduït que la persona en qüestió viu a Granada, Còrdova o algun municipi de la zona d'Andalusia. Per això, demana que «si la coneixes, avisa-la, per a tornar-li. Si no la coneixes però ets de la zona, difon aquesta imatge perquè pugui recuperar les seves fotografies». 

Sens dubte, una commovedora iniciativa que, lluny d'aprofitar la seva oportunitat per quedar-se amb la càmera de fotos, ha mostrat la seva part més humana per retornar-la i fer-li un gran favor a l'afectada. Per això, des de CatalunyaDiari.cat ens unim a la seva iniciativa i farem tot el possible per ajudar-lo. T'apuntes?


Comentaris

envia el comentari