IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Va demanar un cafè en un Starbucks i en sortir va adonar-se'n que al seu got no hi posava el seu nom

La noia creu que el que li van escriure és un insult

Els establiments Starbucks es caracteritzen pel seu tracte personalitzat. Foto: Cedida

Tots els qui en algun moment han anat aprendre un cafè en un dels establiments de la cadena Starbucks saben que, només demanar el cafè, el dependent pregunta el nom i l'anota al got. Un fet que fa més propera la comunicació entre l'establiment i el client i amb el qual el client sent que el servei és molt més personalitzat. Tot i així, no és estrany que, en algun moment, qui ens atén pugui equivocar-se. En aquest cas, que recull UPSOCL, una noia creu que el canvi de nom en el seu got no va ser un error.

Rosie, una noia de 22 anys, havia anat a Starbucks a demanar un frapuccino. En rebre el got però, en comptes de Rosie hi havia la paraula 'virgin', verge, un fet que la va fer enfadar molt. I és que, segons la noia això no pot ser un error a l'hora d'entendre el que ella va dir-li al dependent. De fet, segons va explicar als seus pares, els nois haurien estat rient darrere la barra però no sap si se'n reien d'ella. Tot i així, els seus pares van voler tranquil·litzar-la dient-li que segur que li havien dit per l'elegància però, ella ho troba un insult, «em van voler dir lletja».

El dependent va escriure al seu got 'virgin' i no Rosie. Foto: Cedida

Segons relaten però, ella no va adonar-se'n fins que va ser al carrer i va enviar un correu electrònic a la cadena. Finalment, Starbucks va demanar-li disculpes i va voler compensar-la amb dos cafès gratis. Tot i així, la noia no oblidarà mai aquest fet.


Comentaris

envia el comentari