Va entrar en coma amb dotze anys i va despertar amb dinou per refer la seva vida

En complir els 12 una terrible malaltia es va estendre pel seu cos

Va entrar en coma amb dotze anys i va despertar amb dinou per refer la seva vida. | Youtube
 

Hi ha històries de superació que et deixen simplement sense paraules, però el relat de Martin Pistorius, no obstant això, supera totes les expectatives. El noi vivia alegrement amb els seus pares a Sud-àfrica. Es tractava d'un noi normal que somiava amb ser enginyer electrònic, però en complir els 12 una terrible malaltia es va estendre pel seu cos, un tipus de meningitis que el va deixar en estat vegetatiu. Els seus pares van cuidar d'ell amb dedicació, però la situació es va tornar insostenible i van decidir portar-lo a una residència assistida.

Ningú va predir la que succeiria a continuació. Després de dos anys va despertar, tot i que el seu cos no podia reaccionar als estímuls, així que ningú va saber que estava conscient, ni tan sols la seva mare, que un dia li va confessar al seu fill «espero que moris». Aquest va ser un moment decisiu per a Martin, que va començar a pensar de forma positiva. Miraculosament, els metges es van adonar que el noi reaccionava als objectes seguint-los amb la mirada. Poc a poc va tornar a prendre el control del seu cos, fins que passat un temps ja podia asseure's en una cadira de rodes.

A dia d'avui, Martin Pistorius ha fundat la seva pròpia empresa, viu amb la seva dona a Londres i ha publicat les seves memòries sota el títol Ghost Boy (noi fantasma). Una increïble història de superació on el positivisme i les ganes de viure vencen a la desesperació i la tristesa.

Va entrar en coma amb dotze anys i va despertar amb dinou per refer la seva vida. | Youtube
 

Va entrar en coma amb dotze anys i va despertar amb dinou per refer la seva vida. | Youtube


Comentaris

envia el comentari