Va menjar formatge de cabra sense pasteuritzar i la seva salut va empitjorar

Els metges expliquen que és el pitjor cas que han tractat

La noia no pot ni moure's de casa. Foto: The Telegraph

Que les mesures sanitàries pel que fa als aliments és important, és evident. Tot i així, aquesta noia anglesa de 22 anys, va assumir certs riscos en un viatge a Grècia amb els seus pares l'any 2013. Segons informa The Telegraph, en aquell viatge, Sam Philpott hauria menjat força formatge sense pasteuritzar de cabres de Kos que no havien estat vacunades. Una situació que va fer que la noia comences a patir migranya, nàusees, vòmits constants, febres, marejos, tremolors, fatiga, debilitament... i moltes altres afectacions.

Tot i així, aquelles afectacions viscudes durant el viatge s'han allargat durant els anys i l'han obligat, fins i tot, a deixar la seva feina com a ajudant d'infermeria i a viure en un llit. D'altra banda, també pateix afectacions més destacades com pèrdues de memòria, insomni o pèrdua de la parla. Segons relaten, tot plegat vindria produït per una malaltia anomenada 'brucel·losi' o 'febre de Malta o mediterrània', una malaltia bacteriana infecciosa.

Segons expliquen, la malaltia està controlada en molts països desenvolupats però pot ser transmesa si es consumeixen productes animals no pasteuritzats. Un consum que no va fer pensar en cap moment a la noia que podria ser fatal. Tot i així, ara, Sam, qui també pateix fibromiàlgia, es troba als Estats Units rebent un tractament per tal de millorar la seva situació. La seva família explica que, des de la clínica relaten que és una de les pitjors pacients que han tractat.


Comentaris

envia el comentari