Les romàntiques vacances de Laura Matamoros i Benji Aparicio a Eivissa

La parella acaba de tenir el seu primer fill

Laura Matamoros y Benji Aparicio en su escapada romántica a Ibiza
Laura Matamoros i Benji Aparicio, de vacances a Eivissa | CatalunyaDiari.cat

Laura Matamoros i Benji Aparicio estan gaudint d'unes vacances d'allò més romàntiques a Eivissa. Setmanes després d'haver-se convertit en pares per primera vegada, la filla del controvertit excol·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros i el jove xef han optat per fer una breu escapada completament sols, desconnectant així de la feina que els atorga el petit Matías.

La parella ha estat molt encaramel·lada en tot moment. Com es pot comprovar a les imatges, Laura i Benji no s'han estat de res a l'hora de compartir moments entranyables a la platja, on —segons es pot veure— s'han resistit a desenganxar-se per donar corda al seu amor.

Laura Matamoros y Benji Aparicio en su escapada romántica a Ibiza
Laura Matamoros i Benji Aparicio, en una imatge a Eivissa | CatalunyaDiari.cat

 

Laura i Benji, entregats 

És el que s'intueix de les imatges de la parella. En contacte permanent i sense deixar de fer-se petons i abraçades, Laura i Benji han confirmat el bon moment que viuen després d'haver estat pares per primera vegada.

La seva relació, així mateix, va començar l'estiu de 2016. Potser per això, doncs, la parella hauria volgut commemorar l'aniversari marxant a Eivissa completament sols i entregant-se a l'amor, com es pot veure a les imatges.  

L'embaràs de Laura, de fet, va ser molt ben rebut pels seus familiars, tot i que també és cert que la parella ha estat sotmesa a un gran estrés mediàtic, a causa de la popularitat del seu pare i per l'aparició de la mateixa Laura a ‘Superviventes 2017’.

Laura Matamoros y Benji Aparicio en su escapada romántica a Ibiza
Laura Matamoros i Benji Aparicio a Eivissa | CatalunyaDiari.cat

 

Laura, disposada a recuperar la figura 

És un dels anhels de la jove. Aquesta, de fet, va revelar que volia estar perfecta, i per la qual cosa necessitava perdre els quilos que havia guanyat durant el seu embaràs. Pel que sembla, després de donar a llum, Matamoros ja ha perdut 12 quilos dels 27 que va guanyar.

Laura Matamoros y Benji Aparicio en su escapada romántica a Ibiza
Laura Matamoros, a Eivissa | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari