Les vacances de luxe que Julián Muñoz ha gaudit en molt bona companyia

L’excalcalde de Marbella va evitar la presó pel seu «delicat estat de salut», però que no li ha impedit passar les vacances en companyia d’una dona

Julián Muñoz en los juzgados.
Julián Muñoz als jutjats. | Gtres

 

L’exalcalde de Marbella, Julián Muñoz de 69 anys, va gaudir a les aigües del mar Mediterrani d’una setmana completament relaxant, prenent el sol a la platja, nedant i divertint-se als barets de platja tot bevent begudes refrescants.

Muñoz va gaudir d’aquestes petites vacances de luxe, durant la primera setmana d’agost, a la platja de Castelldefels, Baix Llobregat. A més a més, va estar acompanyat d’una dona «molt guapa i una adolescent», tal com va explicar Pilar Eyre, i s’ho va passar d’allò més bé.

Segons explica la periodista, l’exalcalde es va desplaçar fins a la platja en un cotxe de la marca BMW i d’alta gamma. Un cop hi va arribar, no va dubtar en anar directament fins al baret ‘Iguana’ per a prendre un refresc i així poder evitar una mica la calor. A més a més, va passar el temps nedant en les aigües del mar Mediterrani amb gran soltesa i també va passejar per la sorra.

Julián Muñoz evita novament la presó

L’exparella d’Isabel Pantoja va ser condemnat de nou a presó el passat mes de juliol pel Tribunal Suprem. Aquest cop la condemna va ser d’1 any, 1 mes i 15 dies per delictes de frau i prevaricació urbanística. Tot i això, l’exalcalde i la Fiscalia van arribar a un acord a causa del seu estat de salut tan delicat.

Durant els últims mesos, Julián Muñoz ha estat entrant i sortint del CIS, Centre d’Inserció Social, a causa del seu greu estat de salut. I és precisament per la seva malaltia que Muñoz ha de prendre medicació i està en tractament, però res de tot això li va impedir gaudir d’unes vacancesde luxe a la platja.

A les 5 de la matinada estava de festa

Julián Muñoz ha demostrat una gran vitalitat en més d’una ocasió. Per exemple, el passat mes de gener va ser vist molt ben acompanyat, ballant en una festa ven entrada la matinada, demostrant que està en plena forma física.

Tot al contrari del que va al·legar al jutge i és que segons l’exalcalde de Marbella patia una malaltia molt greu i incurable que li provoca un «pronòstic de vida curt». Muñoz va suplicar «no deixeu que em mori a la presó», però arran d’aquest fet va ser citat en el CIS l'endemà per a tornar-hi a ingressar.


Comentaris

envia el comentari