URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Jorge Javier gaudeix de les vacances nadalenques a l'Uruguai

El presentador fa un descans professional per viatjar fins al país sud-americà abans de l’inici de la nova edició de ‘Gran Hermano’
Jorge Javier Vázquez és una de les cares més conegudes de Telecinco | Telecinco

 

Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Jorge Javier Vázquez ha fet un descans professional després de ‘GH VIP’ per gaudir d’unes merescudes vacances abans que comenci ‘GH DÚO’. El presentador, conegut per tenir esperit viatger, sempre aprofita qualsevol ocasió per viatjar a qualsevol país, des de les Maldives fins al Carib.

 

També et pot interessar: 'GH DÚO' ja té hora i data d'estrena

 

«És molt bonic, com tornar a la infància»

l'Uruguai ha sigut el destí que ha triat el català per desconnectar. El presentador va aprofitar per visitar petites localitats amb encant del país sud-americà. Primer va anar a José Ignacio, un petit poble situat a mitja hora de Punta de l’Est, del que Jorge Javier afirma que «és molt bonic, com tornar a la infància».

 

No hi ha dubte que les vacances de Jorge Javier van ser tranquil·les, ja que la zona que va visitar no és precisament famosa per la seva vida nocturna. Ara bé, amb qui va compartir Jorge Javier les vacances? Durant la seva entrevista, el català es refereix a C. «L’única certesa és que de cinc nits que C. I jo portem aquí, en dues d’elles hem anat a dormir a les nou de la nit». 

 

Jorge Javier Vázquez de vacances en una imatge d'arxiu | Instagram @jorgejaviervazquez

 

Un cop visitat José Ignacio, Jorge i el misteriós acompanyant es dirigien a Brasil disposats a passar-s’ho bé. «Abandonem el país de nit, com els fugitius, i amb una sensació agredolça. A veure com se’ns dona el Brasil», explicava Jorge Javier. El presentador no va dubtar a compartir algunes de les imatges amb tots els seus seguidors per Instagram (@jorgejaviervazquez) del país sud-americà.

 

També pots llegir: Jorge Javier: «Em fa vergonya veure les meves fotos de fa 3 o 4 anys»

 

 

Altres famosos visiten l'Uruguai

Per sorpresa de Jorge Javier, tan bon punt va arribar a l'Uruguai va descobrir que no era l’únic famós que havia triat aquest país per passar les seves vacances nadalenques. Susana Gimánez, Zidane o Mitha Legrand són algunes personalitats que tenen casa en el país sud-americà. Tanmateix, va coincidir també amb Valeria Mazza i Esther Cañadas.

 

Noves il·lusions

Jorge assegura que no s’ha tornat a enamorar des de la seva ruptura amb Paco. Tot i això ha revelat que, durant aquestes vacances de Nadal, el presentador va conèixer a un cambrer amic de Suso, Apolo, a qui li va fer ‘ullets’. «Ens atén un cambrer que està més bo que el pa i, en portar el compte, em diu: ‘A tu t’he vist per la tele’. I jo, fent ullets, li dic que sí. Ell em diu: ‘Jo tinc un amic a Espanya que es diu Chuso i que va anar a un programa de supervivència i després es va fer panelista’», va assegurar Jorge Javier a ‘Lecturas’.

 

També se l’ha relacionat sentimentalment durant les últimes setmanes amb David Carrillo, actor conegut especialment per la seva participació a ‘El Club de Disney’ i amb qui ha coincidit gràcies al fet que el presentador col·labora amb ell en una de les seves obres de teatre. Sembla que el presentador torna a estar obert a l’amor després de la seva ruptura amb Paco.

Comentaris