rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les vacances d’Ana Rosa Quintana amb el seu marit Juan Muñoz

La periodista i la seva parella han decidit gaudir del mar amb uns dies de descans a Formentera
Ana Rosa Quintana a Formentera | Catalunya Diari
 

 

El passat dissabte 30 de juny fèiem públic que Ana Rosa Quintana se n’anava de vacances durant una temporada. Doncs bé, ara ja sabem quin ha estat el destí escollit per perdre’s uns dies amb el seu marit, i no és altre que el paradís de Formentera. Allí, s’ha deixat veure navegant en una embarcació per alta mar.

No és estrany veure a la presentadora a la platja, ja que és una de les destinacions preferides de Quintana. I, com tampoc podria ser d’altra manera, ho ha fet acompanyada del seu fidel marit, que tampoc falla mai en aquestes ocasions.

Ana Rosa Quintana i el seu marit a Formentera | Catalunya Diari
 

 

Les vacances no van fer que es perdés l’Espanya-Rússia

Amb tot, Ana Rosa Quintana no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de veure el partit de vuitens de final de ‘La Roja’, on Espanya va caure miserablement davant una Rússia que li va passar la mà per la cara. La presentadora el va mirar a l’embarcació anomenada anteriorment junt amb el seu acompanyant de viatge i de vida. 

Ana Rosa Quintana i el seu marit pujant a l'embarcació dels seus amics | Catalunya Diari
 

 

Així doncs, els paparazzis els van poder enxampar dins el vaixell, mentre contemplaven el partit. A mesura que avançava l’estona, també van poder apreciar com cada vegada feien més cara de pomes agres. Un cop finalitat l’encontre, van fotografiar la presentadora fent-se ‘selfies’ amb els seus amics i el seu marit. 

Ana Rosa i els seus amics observant el partit | Catalunya Diari
 

 

Ana Rosa i el seu marit fent-se un 'selfie' | Catalunya Diari
 

Ana Rosa tanca la seva temporada de més èxit

Ana Rosa, aquest cop, ha marxat amb la consciència tranquil·la de qui fa la feina ben feta i pot absentar-se sense patiments. I és que ‘El programa de Ana Rosa’, que ara passa a anomenar-se ‘El programa del verano’, ha tancat temporada esdevenint el líder absolut de l’audiència dels matins.

 

D’aquesta manera, i després de 14 anys encapçalant la guerra d’audiències, el programa s’ha superat, i ha recollit un total de 626.000 espectadors i un 18% del share. Aquestes dades són les millors que obté l’equip del programa en la totalitat de l'última dècada, i probablement les causes siguin les seves constants exclusives. Un exemple és el de la carta de la víctima de ‘La Manada’. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris