rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

Les vacances secretes dels reis i els 11 anys de la infanta Sofia

No es preveu cap celebració 'oficial' per l'aniversari de la filla de Felip i Letícia
Imatge d'arxiu de la Casa Reial | CatalunyaDiari.cat

 

Els reis Felip i Letícia estan aprofitant el pont per passar estones amb la seva família, allunyats de la remor mediàtica a la qual estan sotmesos diàriament. Aquests dies de repòs, però, vénen marcats per una data molt assenyalada per a ells: l'aniversari de la petita de la casa. La infanta Sofia ha fet 11 anys el passat 29 d'abril. Tot apunta, però, que enguany la celebració serà més íntima que la d'anys anteriors i que possiblement no hi haurà un acte 'oficial' al respecte.

Celebrant l'onzè aniversari de la infanta Sofia

No seria d'estranyar que els reis celebressin l'aniversari de Sofia en la més discreta intimitat, ja que sempre han volgut que les seves filles, en la mesura del possible, es mantinguin allunyades del focus mediàtic. Malgrat tot, però, fa poc es van veure immerses en una polèmica protagonitzada per la seva àvia, la reina emèrita Sofia i la seva mare, Letícia. Aquest últim factor podria fer encara més plausible el desig dels reis de passar un temps en solitari.

Una vida més 'normal' que Elionor

El cert és que sobre la infanta Sofia no recau tanta pressió com amb Elionor, motiu que, sumat al seu caràcter, ha fet que sempre es mostri més espontània i natural que la seva germana. I és que el càrrec que recau sobre Elionor podria ser un dels factors determinants d'aquest fet. El pes que suporta la futura reina d'Espanya també es tradueix en una distinció de la seva disciplina i modals.

 

En referència, precisament, als aniversaris, hi trobem una distinció singular. Mentre que la celebració de Sofia es manté en segon pla, el dotzè aniversari d'Elionor es va celebrar amb la seva primera fotografia oficial en solitari.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris