El vaixell de vela més gran i car del món passa per l'Escala, a l'Alt Empordà

El veler, que va fondejar la Costa Brava, té un prohibitiu preu de 90 milions d'euros

 

Espectacular veler de 88 metres eslora#

Una publicación compartida de Lluis Font Feu (@lluis_font_feu) el

L’Alt Empordà viu hores de pel·lícula. La boda del magnat Kimbal Musk al jaciment greco-romà d’Empúries sembla només el preludi de tot el que està passant, darrerament, a la Costa Brava. I és que si ahir ens despertàvem amb la notícia que Barack Obama i Will Smith serien aquest dissabte a la tarda a Sant Martí d’Empúries, ahir al vespre també es va poder veure quelcom inhabitual fondejant el mar de l’Escala.

Es tractava, doncs, del Maltese Falcon, el vaixell de vela més gran i car del món. Tot i que no se sap si mantenia cap vincle amb el casament multimilionari de Musk, el que sí que és de domini públic és l’escandalós i desorbitat preu de l’embarcació que va fer acte de presència a l’Escala: 90 milions d’euros.

Un impressionant veler de 88 metres d’eslora

Si volen assemblar-se a Leonardo Di Caprio a ‘El llop de Wall Street’, poden adquirir el prestigiós veler a partir d’un lloguer —gens assequible— de 400.000 euros setmanals. O el que és el mateix, gairebé mig milió d’euros per només 7 dies.

Qüestions monetàries a banda, la presència del veler a la Costa Brava va deixar tothom estupefacte per l’espectacular grandària de 88 metres d’eslora que acredita. Així mateix, compta amb una mànega de 13 metres i —pels amants de la velocitat— pot arribar als 46 km/h.

 

Le soleil, l’oiseau et le voilier Liberté au levant ! #maltesefalcon #amanecer #lescala #empuries

Una publicación compartida de Bernie (@bernie.moto) el

El Maltese Falcon, finalment, va ser construït i ideat pel multimilionari dels Estats Units, Tom Perkins.

 

morning in l'escala

Una publicación compartida de Miquel Peraferrer (@miquelperaferrer) el

Obama i Will Smith, de casament a Empúries

Sant Martí d’Empúries acollirà aquest dissabte, 30 de juny, una boda que farà coincidir un abast seguici de cares reconegudes dels Estats Units com l’expresident dels Estats Units, Barack Obama; el prestigiós actor Will Smith o el propietari de la marca automobilística Tesla Motors, Elon Musk.

El casament, d’altra banda, el protagonitzaran Kimbal Musk —germà d’Elon Musk— i la seva parella.


Comentaris

envia el comentari