IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Valdés es dedicarà íntegrament a la família i als negocis després de deixar el futbol

L'exporter del Barça va anunciar la seva retirada el passat 2 de gener

Víctor Valdés durant la seva etapa amb el FC Barcelona.
Víctor Valdés durant la seva etapa amb el FC Barcelona. | CatalunyaDiari.cat

En silenci i per la porta més discreta. De la mateixa manera que Víctor Valdés va acomiadar-se del Camp Nou, el meta de Gavà va anunciar la seva retirada el primer dia laborable d’aquest 2018. Després d’apagar la llum, doncs, ara tot sembla indicar que l’ex del Barça durà a terme una vida totalment anònima i allunyada dels focus.

«Gràcies per tot», era el darrer missatge públic de Víctor Valdés. Després d’aquesta frase a Instagram, que servia per dir adéu a més de 15 anys de trajectòria professional, el porter català tancava els seus comptes a les xarxes socials i deixava una desoladora imatge al seu propi perfil: 0 posts, 1.200.000 seguidors.

Família, Castelldefels i una vida anònima

Víctor Valdés va ser, des del primer dia que es va enfundar els seus primers guants, un ‘rara avis’ del món del futbol. Sempre en sentit contrari i mostrant-se contundent davant les crítiques, el porter format a la Masia ja va dir que quan deixés el futbol «serà difícil trobar-me».

Víctor i Yolanda es casen després de deu anys de relació i tres fills en comú
Víctor i Yolanda Cardona durant la seva boda | Gtres

 

En una entrevista a la televisió colombiana RCN, un Valdés sense complexos ni embuts va explicar: «Quan s’apagui la llum, perquè s’apagarà, estaré amb els meus nens. Els ensenyaré tot el que puguin arribar a ser quan aquesta s’engegui». Així mateix, aquest va aclarir que «ja no s’encendrà per a mi», ja que va afegir: «Quan deixi el futbol serà difícil trobar-me».

Un Tinder fracassat i una productora televisiva

La nova vida de Víctor Valdés anirà per aquí. De fet, mentre jugava al Middlesbrough, el porter ja va muntar l’aplicació ‘Hola Dating’. Aquesta, però, no va tenir l’èxit esperat i molts van veure l’artefacte com un simple plagi de Tinder.

Tot i això, Valdés ja té ideat el seu camí a partir d’ara: una productora televisiva. Aquesta, anomenada ‘Crazy4fun’ segons informa ‘El Mundo’ i en una fase encara molt inicial, serà un producte destinat bàsicament a entrevistes a excompanys i que s’estrenarà amb una entrevista Iker Casillas. Qui, de fet, ja va desitjar una bona retirada a Valdés.


Comentaris

envia el comentari