IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Valeria Quer ret homenatge a la seva germana Diana amb un tatuatge de dos llops al seu braç

La jove ha homenatjat diverses vegades a la seva germana des de la seva desaparició

Imagen publicada por Valeria Quer cuando se cumplía un año de la desaparición de Diana
Imatge publicada per Valeria Quer un any després de la desaparició de la seva germana | cedida

La mort de Diana Quer ha suposat un important revés per al seu entorn. Després de gairebé 500 dies d'incerteses i rumors, la família va patir un duríssim sotrac quan se'ls va comunicar que 'El Chicle' l'havia assassinat i llençat a un pou d'una fàbrica d'Asados, prop de A Corunya.

La seva germana Valeria —una de les més afectades per mort de la jove— ha volgut retre homenatge a la noia fent-se un tatuatge molt especial. Aquesta, de fet, ha acudit a l'estudi de tatuatge i 'pírcings' Ink and Shine, a Majadahonda, amb un dels millors tatuadors de la capital d'Espanya Javi Sequera.

I així, Valeria Quer s'ha tatuat les figures de dos llops amb una gran lluna plena al fons. Minuts després, la noia ho ha publicat a Instagram, mentre afegia: «Gràcies de nou als millors (Javi Sequera i Ink and Shine) per aquest gran homenatge a la meva germana».

  

El llop, símbol d'amor i protecció

És el que ha volgut transmetre Valeria Quer amb el seu nou tatuatge. De fet, moltes cultures associen la figura del llop amb la lleialtat. I per exemple, aquest és un paral·lelisme que hi hauria entre Valeria i la seva germana i per la qual cosa, hauria optat pels llops. 

El llop, a més, és un animal que viu aïllat als boscos i que tenen una metodologia de protecció molt acurada. Aquest, d'altra banda, també hauria estat un dels incentius del nou tatuatge de la germana de Quer. Ja que, segons s'interpreta, Diana serà la seva protectora per sempre més

Finalment, el llop també simbolitzaria la valentia i el valor. De fet, Diana s'hauria resistit fins a l'últim alè als atacs de José Enrique Abuín Gey 'El Chicle' i, per això, molts interpreten que la imatge del llop també podria anar per aquí.

Símbol de la foscor 

Crueltat, misteri, foscor i maldat són altres dels aspectes que incorporen els llops. Per això, tot i que el tatuatge voldria il·lustrar l'amor, la protecció i la valentia, també és cert que portaria alguns aspectes més foscos a la seva idiosincràsia.  

D'altra banda, molts han interpretat que Valeria seria la figura del llop. De fet, com es pot veure al tatuatge, aquest crida cercant la lluna. I aquí hi ha el quid de la qüestió, ja que Valeria podria ser el llop, que busca a la seva germana Diana, que podria ser la lluna.


Comentaris

envia el comentari