Valeria Ros bromeja amb la mort de Mario Biondo i provoca molta indignació

L'humorista va ser convidada al programa de ràdio 'La vida moderna', on va parlar del seu acomiadament de 'Lo siguiente' i de la seva relació amb Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva i Valeria Ros
Raquel Sánchez Silva i Valeria Ros | CatalunyaDiari.cat

 

La còmica Valeria Ros acudia al programa de ràdio ‘La vida moderna’ de la Cadena SER, per parlar d’actualitat i recordar el seu acomiadament del programa ‘Lo siguiente’, que s’emet a TVE. L’humorista no té pèls la llengua a l’hora de parlar de com la productora va voler prescindir dels seus serveis com a presentadora de l'espai, i de com va ser substituïda per Raquel Sánchez Silva per dirigir el programa: la direcció del programa va decidir en aquell moment prescindir d’ella i de tot el seu equip i canviar completament el format i el contingut.

L'humorista sent que li van fer 'bullying'

En ser preguntada pel que va succeir, Valeria Ros no va tenir cap problema en donar detalls. Segons va comentar, la directora es va reunir amb ella per explicar-li que «havien de treure la comèdia perquè no estava funcionant (...) però de comèdia m’han tret a mi sola, tots els altres segueixen. Això em sembla ‘bullying’».

Valeria Ros parlar obertament del seu acomiadament
Valeria Ros parlar obertament del seu acomiadament | YouTube

 

També va comentar si havia deixat de seguir Raquel Sánchez Silva arran la notícia, cosa que va voler desmentir: «Això no ha passat. Sóc una ‘instagramer’ que va i ve, només em dedico a la feina. Crec que no segueixo la majoria de col·laboradors que tinc, no per res, sinó perquè he patit cert allunyament de les xarxes socials».

Sembla que deixar el programa no la va afectar massa i ha aconseguit prendre’s el tema amb humor, ja que en to de broma comentava sobre l’acomiadament: «ho vaig explicar sense voler (...) en el fons no volia explicar-ho, vaig parlar malament de Raquel Sánchez Silva sense voler, només volia parlar de mi».

Un comentari desafortunat

A vegades però, els acudits sobre certs temes poden arribar a fer-se pesats, i aquesta vegada Valeria Ros potser no va estar del tot encertada en un comentari que va realitzar en clau d’humor sobre la mort de Mario Biondo, el marit de Raquel Sánchez Silva: «Encara sort que no es va assabentar que el meu xicot és italià», va dir Valeria referint-se a la presentadora.

Valeria Ros va ser acomiadada de 'Lo siguiente'
Valeria Ros va ser acomiadada de 'Lo siguiente' | TVE

 

Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, va ser trobat el 2013 mort en circumstàncies que encara no han estat aclarides. En un principi la hipòtesi més plausible havia estat el suïcidi, tot i que els seus pares no han parat de demanar que es revisés l’autòpsia, ja que negaven que el seu fill s’hagués suïcidat. Actualment, la seva família espera els resultats d’una tercera autòpsia després que el metge forense que li va realitzar la primera hagi estat suspès.


Comentaris

envia el comentari