IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vanesa Lorenzo sobre la seva boda amb Carles Puyol: «No sé si és el moment»

Vanesa Lorenzo, entre la faceta laboral i la maternitat

Imagen de Vanesa Lorenzo.
Imagen de Vanesa Lorenzo. | Cedida

Il·lusionada amb l'èxit del seu llibre de ioga que ha aconseguit ja la setena edició, Vanesa Lorenzo no ha deixat de costat la moda encara que ara viu bolcada en l'atenció de les seves dues petites, Manuela i Maria, de quatre i dos anys. La maternitat ha provocat un gir 180 graus a la seva vida i, després de cinc anys d'amor al costat del futbolista Carles Puyol, comença a barrejar la possibilitat d'anar per la família nombrosa. No obstant, la model ens confessa que encara no han trobat el moment per passar per l'altar.

En una entrevista a Europa Press, Vanessa Lorenzo ha dit que intenta combinar la moda amb el seu dia a dia, «No ho puc evitar, m'encanta gaudir de l'estilisme amb la combinació de colors, textures. A més, amb dues nenes això es viu molt diàriament. Són molt femenines i els hi agrada també». Lorenzo ha explicat que les seves filles són «presumides» i que elles mateixes decideixen quina roba posar-se. 

Respecte a la seva maternitat, Lorenzo diu que ha hagut de fer un «sacrifici per part del meu treball, perquè vivia fora, amb la maleta i d'una forma nòmada i improvisant. Ara això no té cabuda sent mare. He canviat moltíssim com a dona, no vaig pensar que significaria tant. Els fills t'obliguen a no pensar en tu, a posar-los a ells davant teu. Et fa deixar a un costat les teves necessitats encara que jo intento cobrir-les i no descuidar-les com a individu».

Quant al casament amb Carles Puyol, Vanessa ha dit que «Vivim un moment molt bonic de parella, però també molt bé en la part paternal i maternal, molt en actiu perquè és el que ens toca, però un moment molt equilibrat». Diu que s'han plantejat el tercer fill, tot i que «amb dos ja a casa és una mica complicat». A més, explica que «estem els dos molt actius, trobar un buit per fer una boda i celebrar-la bé és complicat», detallant que a ella li agradaria «gaudir-la», perquè «si ho fem, és per això, cosa que necessita temps. No sé si és ara el moment».

La model també s'ha mullat respecte s la situació que s'està vivint a Catalunya, i ha dit que l'està vivint «amb patiment». Lorenzo parla «amb moltíssima tristesa perquè existeix una fractura social enorme i és tristíssim. En Carles ho viu de la mateixa manera. Com que està viatjant molt, també l'ajuda a una mica airejar-se i agafar una mica de perspectiva amb les coses. Jo intento sempre centrar-me en la meva filosofia de vida, i de ioga, que és una mica de cuidar-te tu i de cuidar als altres. Penso que és un mètode en el qual seria bonic que poguéssim encaminar-nos-hi tots». 


Comentaris

envia el comentari