Mónica Carrillo y Vanesa Martín.

Vanesa Martín admet que els rumors sobre la seva parella Mónica Carrillo són certs

Vanesa Martín sorprèn tothom amb el seu darrer missatge

Vanesa Martín ha decidit fer el pas. Després de la confessió de María del Monte, la malaguenya ha optat per fer el mateix amb una carta oberta. Així és, per primera vegada parla sense complexos de la seva homosexualitat, cosa que confirmaria per tant la seva relació amb Mónica Carrillo.

Aquest gest de la cantant ha estat molt aplaudit pel col·lectiu, ja que entenen que tot allò que sigui donar normalitat a una situació així repercuteix sobre moltes persones. A més a més, els seus seguidors són conscients de com costa fer-ho públic.

Així doncs, Vanesa ho confessa mitjançant una carta oberta en un 'post' d'Instagram, i dins la qual té anomenats a molts destinataris. I, entre ells, possiblement hi ha la Mónica Carrillo, la seva parella des de fa una mica més de dos anys.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Vanesa Martín i Mónica Carrillo | GTRES

«Al llarg de la meva vida he anat tirant capes i copes de prejudicis i em vaig descobrint i descobrint-te. Al meu cap, conviuen de vegades també un exèrcit de dubtes i ganes, un exèrcit valent, però amb racons», comença dient.

Assenyala que ella mateixa s'«arresta per fer l'embolic i després em perdono i torno a desplegar les meves ales al carrer». De fet, no ho ha passat gens bé, ja que explica que «sento vertigen. He sentit ganes de vomitar a estones i, alhora, molta vida corrent fort dins meu».

Desitja que «em fan mal els genolls d'estimar, sense importar-me a qui. Estimar fins que se'm surtin els batecs pel coll, posar-me nerviosa. No donar per fet res ni a ningú, sorprendre i que em sorprenguin i deixar-me anar».

Confessa que «vull deixar de controlar el meu mal, que es foti i es faci mal a sobre, i jo amb ell». Així, no està disposada a tornar a patir per la seva orientació sexual.

Vanesa Martín parla de l'amor, com «l'expressió més gran de sentiment. En els meus millors dies et porto com un tocat, al cap, tota l'estona i a cada hora, sense filtre». També apunta que en els seus dies més complicats «et deixo fora de perill, en un racó del cor, allà on ningú et molesti, però tampoc ens encoratja».

En aquest missatge és possible que hagi tingut molt present Mónica Carrillo, la seva confident. I és que la cantant andalusa apunta que «viatgi on viatgi amb el meu cap, de sobte t'apareixes, llibertat. Llibertat que eleva, reneix, refresca, em fa atrevir, desordena i segresta».

Quan apareix ho fa «amb una estrella a la boca, un cor somrient, de vegades, amb senyals d'alerta. Unes formes noves plenes de gamberrada i la passió del carrer. Faria tot el que estigués a la mà per gaudir de l'amor sense censures».

«Arrugaria en un paper totes les lleis de moralitat que ens frenen i ens coarten i les llançaria al foc. És un orgull sentir, ser, creure, donar, estimar, prendre consciència, prémer amb força el nervi que ens faci sentir, que ens desmunti», va escriure.

Vanesa Martín
Vanesa parla des del cor | Cedida

Vanesa Martín recorda la seva noia

Vanesa Martín també va recordar-se'n de Mónica Carrillo a la seva carta. «Vull donar les gràcies a qui el va compartir amb mi. Per l'orgull que em provoca arribar a sentir així, després de tot i de tant, per estimar persones meravelloses», escrivia.

Confia que «no m'importi mirar als ulls una dona i besar-la amb set i malícia». Segons la seva opinió, resulta complicat «aconseguir la veritat. Hi ha tanta gent atrapada en relacions laxes, que quan he aconseguit estimar des d'aquí, la mossego fins al final».

▶️ Toñi Moreno completamente rota tras enterarse de los rumores que hay sobre ella

Acaba el seu missatge dient «fins a esgotar-nos de desig i llums. Fins que arriba el moment de marxar. Feliç dia de l'Orgull». D'aquesta manera, Vanesa Martín se sincerava amb els seus seguidors. Un altre pas més per normalitzar la seva història amb Mónica.