Els veïns del presumpte autor del crim de Susqueda creuen que va matar els joves per un atac d'ira

L'acusat tenia conductes violentes, sobretot, quan anava a pescar

 Jordi Magentí Gamell
Jordi Magentí Gamell | Facebook

Les especulacions sobre quin és el motiu pel qual el presumpte autor del crim del pantà de Susqueda hauria assassinat els dos joves continuen a l'alça, però realment encara no s'ha pogut verificar cap possibilitat. El que sí que sembla que està més clar és que Jordi Magentí, un home de 60 anys, podria ser el culpable de la mort de Marc i Paula. D'ençà que l'acusat està detingut, els seus veïns no han parat de pensar en el perquè del crim.

Un atac d'ira

El detingut va passar-se dotze anys a la presó per haver matat la seva dona després de disparar-li fins a quatre vegades en ple carrer. A més, també va ser denunciat per ella després de patir maltractaments físics i psicològics. Per això, les persones properes al detingut i els veïns d'Anglès, la localitat gironina on residia, creuen que el presumpte autor del crim va coincidir amb els joves i va patir un atac d'ira, però que no els coneixia de res, segons indica 'El Español'.

 Jordi Magentí Gamell mostrando su afición por la pesca
Jordi Magentí Gamell mostrant la seva afició per la pesca | Facebook

Un dels veïns va arribar a plantejar-se la situació, deixant entendre que els joves el podrien haver molestat mentre que ell pescava i això li hauria fet enfadar: «Ell els hi diu: aparteu-vos d'aquí que em molesteu, que estic pescant. Imaginem que tan sols va ser això, que es van ficar pel mig. Va haver-hi una discussió, ell es va cansar, va agafar el cotxe, va anar a casa seva per agafar la pistola, va tornar i els va matar».

Els qui el coneixen creuen que si el seu temperament ja és fort, quan va a pescar encara es torna pitjor. Fins i tot, asseguren que és «obsessiu» i que no se li pot dur la contrària quan es cabreja.

Vinculat a la marihuana

Els Mossos d'Esquadra han trobat a casa seva i a la del seu fill grans quantitats de marihuana, fet pel qual pensen que ambdós podrien tenir un negoci. A més, aquest podria ser el motiu pel qual hauria acudit al pantà de Susqueda, per vigilar i cuidar les seves plantacions, ja que anteriorment s'havien trobat amb algunes a la zona.

 


Comentaris

envia el comentari