IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Veïns demanen que Bellvitge sigui l'hospital de referència al nord de l’Hospitalet en lloc del Moisès Broggi

La Federació d’Associacions de Veïns de l'Hospitalet denuncia que la derivació de pacients a Sant Joan Despí és un pas més en el desmantellament de l'hospital de Bellvitge

Hospital Moisès Broggi a Sant Joan Despí | ACN

La Federació d'Associacions de Veïns de l'Hospitalet (FAAVV) demanen que l’hospital de Bellvitge sigui el centre de referència a la zona nord de la ciutat, en detriment del Moisès Broggi, a Sant Joan Despí. L’organització denuncia que la derivació de pacients al centre mèdic santjoanenc té com a objectiu desmantellar progressivament l’hospital de Bellvitge.

Segons informa LHdigital, la federació va iniciar ahir una nova campanya de recollida periòdica de signatures a l’Hospital General de l’Hospitalet, situat al barri de Pubilla Cases i popularment conegut com la Creu Roja, que visitaran cada dijous per reivindicar la derivació dels pacients d’aquest centre a Bellvitge i no a Sant Joan Despí.

A més, la FAAVV reclama que la Generalitat compleixi amb el compromís de construir un nou hospital general a la zona de Can Rigalt. La campanya s’afegeix a la que la federació realitza cada dimecres a les portes de l'hospital de Bellvitge i a altres puntuals als centres d’atenció primària de la ciutat amb l’objectiu d’informar a la gent sobre l'estat dels serveis sanitaris a l'Hospitalet i demanar signatures per sol·licitar una millor qualitat de la sanitat pública.
 


Comentaris

envia el comentari