rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els nous veïns de María Lapiedra i Gustavo González no els suporten

La parella ha llogat un pis a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes
Maria Lapiedra i Gustavo González | Instagram

 

María Lapiedra i Gustavo González van seguint fent passes endavant en la seva relació. Ara, tots dos han decidit anar-se'n a viure junts. Per això, la parella ha llogat un pis a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes per 1.000 euros al mes.

 

Tot i això, María seguirà vivint a Barcelona amb les seves filles, encara que quan hagi de viatjar a Madrid —que acostuma a ser bastant sovint— ja tindrà el seu 'niuet' d'amor per compartit amb el paparazzi. Es tracta d'un habitatge de 120 metres quadrats, amb tres habitacions i tres banys, perquè els fills de Gustavo també pugui anar a passar uns dies amb el seu pare.

 

Al costat de l'exparella de Gustavo

L'arribada de la mediàtica parella al veïnat, però, ha generat molta polèmica perquè a només 50 metres viu l'exparella de Gustavo. De fet, des de la mateixa finestra del pis es pot arribar a veure la urbanització on resideix la seva família. Una circumstància que sembla no molestar a María, però que ha indignat als seus veïns.

 

L'elecció de la ubicació del nou pis la va fer el col·laborador de 'Sálvame' per poder estar més a prop dels seus fills. En canvi, molts dels veïns consideren que es tracta d'una provocació, ja que l'acusen de no pensar en com li pot arribar a afectar a la seva exdona trobar-se a María Lapiedra pel carrer.

 

Els veïns els critiquen

Uns reporters de 'Sábado Deluxe' es van desplaçar fins al barri per preguntar als veïns sobre l'arribada de María Lapiedra i Gustavo González. «Ells sabran, però el mal que fan és sobretot als seus fills... Han perdut els papers», deia una veïna. Una altra dona, fins i tot, va arribar a qualificar l'exactriu porno com «una guarra» i al paparazzi com «un porc» per anar-se'n a viure a San Sebastián de los Reyes.

 

«A mi ningú m'ha dit a la cara que sóc dolenta veïna», ha assegurat Maria, a qui sembla no importar-li el que puguin pensar els seus nous veïns i l'exparella de Gustavo: «A mi me la sua, que se'n vagi ella». El paparazzi, per la seva banda, es defensa dient que la ubicació del pis la va escollir per estar més a prop dels seus fills.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris