Els veïns no volen el mega-restaurant de Messi al carrer Enric Granados

S'oposen al fet que el local ofereixi l'ús del pati interior de l'illa als clients quan no té llicència

Els veïns rebutgen el restaurant perquè asseguren que no compleix la llei i pot ser molest pels residents. Foto: Cedida.

Els veïns del carrer Enric Granados de Barcelona s'oposen al nou restaurant que han obert Leo Messi i els seus germans a la zona, anomenat Bellavista del Jardín del Norte. Mentre es construïa el local, els residents del carrer ja van mostrar el seu rebuig diverses vegades i van recollir signatures per evitar el seu funcionament. Apunten que l'activitat autoritzada està sobredimensionada, ja que presenta una superfície útil de 905,69 metres quadrats i un aforament per a 298 persones, que s'ampliarà quan l'equip de govern del Districte atorgui el permís per col·locar dotze taules per a 48 comensals més.

Però el motiu que més ha indignat els veïns i ha provocat disconformitat ha estat el fet que el restaurant ha habilitat el pati interior, de mil metres quadrats, de l'edifici per utilitzar-lo com una part més del restaurant, que generarà molt de soroll i trencarà el silenci actual de l'entorn, segons afirmen en un comunicat SOS Enric Granados, l'associació de veïns del carrer. En aquest sentit, afegeixen que la llicencia es limita a la superfície de l'interior i no inclou els metres del pati i, per tant, no pot utilitzar-se com a espai auxiliar del bar-restaurant. De moment, l'establiment va aconseguir obrir sense problemes el passat dijous, però els veïns seguiran exercint pressió per evitar que es cometin il·legalitats que poden convertir-se en un problema greu per al descans i la tranquil·litat dels veïns.


Comentaris

envia el comentari