IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

'Velvet Colección' estarà ambientat a Barcelona

Ana decideix expandir el seu negoci i obre una tenda a Catalunya

Fotograma de la serie Velvet. | Antena 3

Algunes ficcions d'èxit solen perllongar-se durant diverses temporades, encara que unes altres aposten per fer una sèrie independent dedicada a alguna de les trames secundàries. És el que es coneix com spin off. Velvet ha estat una de les revelacions de la ficció espanyola, i ara aquest èxit es veu recolzat per l'acord entre Movistar + i Atresmedia, que han decidit donar continuïtat al món de Velvet amb la sèrie Velvet Col·lecció i, aquest cop, l'acció tindrà lloc a Barcelona.

La trama d'aquest spin off se situa cinc anys després del desenllaç de Velvet, i explicarà el retorn a Espanya d'Ana Ribera, que busca donar continuïtat al seu projecte. És concretament l'any 1967 i Ana, després de viure amb Alberto Nova York, decideix traslladar-se a Madrid per perseguir un altre somni: que Velvet no sigui només una marca madrilenya sinó que es pugui expandir a altres territoris. Per això decideix obrir una tenda a Barcelona amb l'ajuda dels seus amics i companys de sempre.

Els actors que també estaran implicats en aquesta nova sèrie són José Sacristán, Adrián Lastra, Asier Etxeandía, Llorenç González i Paula Echevarría, encara que aquesta última només en el primer episodi. Sabem que Miguel Ángel Silvestre no estarà, ja que l'actor es troba embardissat en altres projectes d'envergadura com Sense8 o Narcos, ambdues sèries de Netflix. Altres absències destacades seran Manuela Velasco, Amaia Salamanca, Miriam Giovanelli i Peter Vives, coneguts com «l'eix del mal». La sèrie continuarà sota la tutela creativa de Ramón Campos i Gema R. Neira.


Comentaris

envia el comentari