YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Com fer un ventilador sense aspes casolà

Sembla que ha arribat l'alternativa definitiva als ventiladors tradicionals que, encara que compten amb reixeta de seguretat, són responsable de bastants accidents domèstics

El ventilador és un dels grans aliats per combatre la calor de l'estiu. Però també deixen més d'un accident indesitjat, tenint fins i tot la reixeta protectora. I és que les aspes del ventilador semblen ser un imant i acaben provocant més d'una ferida important al dit.

Afortunadament les normes de control i seguretat europees, així com els fabricants, usen motors de menor potència i aspes de plàstic, en lloc de metall. Encara que cap altra millora és més evident que els ventiladors sense aspes.

Els ventiladors sense aspes són una realitat, i poden trobar-se a la venda en internet i grans superfícies. Són eficients i donen gran quantitat d'aire gastant el mínim d'energia, però són extremadament cars, segurament per ser una novetat, ja que no compten amb una enginyeria complicada ni peces massa cares. Fins i tot es pot fabricar a casa, tal com ensenya aquest home en el següent vídeo:


Comentaris

envia el comentari