Verdeliss celebra l'augment de pes de Miren

Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura
Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura | TELECINCO

 

Verdeliss fa molts anys que retransmet com a mare les seves vivències diàries a les xarxes socials, amb molta naturalitat i parlant sense tabús de tota mena de temes relacionats amb la maternitat. Amb els seus seguidors ha compartit els seus embarassos i els corresponents naixements dels seus set fills.

Concursant de 'Gran Hermano' pionera

A més a més, la youtuber ha estat pionera en la seva aparició a la televisió, ja que ha estat la primera concursant de 'Gran Hermano' en entrar en aquest ‘reality’ embarassada. Tal com va reconèixer, per ella la decisió no va ser fàcil, ja que per entrar a la casa de Guadalix, deixava enrere els seus 6 fills i el seu marit, als qui no veuria durant un bon temps. Tot i això, va optar per llençar-se a l’aventura i va regalar a l’audiència l’evolució del seu sèptim embaràs, com el vivia dia a dia, i com coneixia en directe el sexe del bebè, que seria una nena.

Verdeliss realitzant-se una ecografia del seu embaràs a 'GH VIP' | TELECINCO

 

Naixement precipitat a les 31 setmanes

En l’última etapa de l’embaràs però, Verdeliss es va haver d’enfrontar a un entrebanc que va suposar un revés molt dur per la parella, ja que Estefi va trencar aigües al cap de 31 setmanes d'embaràs i es va haver de fer a la idea que la seva filla Miren naixeria prematura i hauria de romandre un temps a la incubadora. Tal com ella confessava, això va ser un xoc molt fort, i l’embargava la por sobre què podria passar si la seva filla naixia massa aviat: «Quant remou la incertesa, el no saber quan o com naixeràs, com respondràs o com respondrem nosaltres», així s’expressava Verdeliss dies abans de parir.

Afortunadament, malgrat que la petita Miren, finalment, va néixer després de 31 setmanes d’embaràs i amb un pes de 1695 grams, l’evolució del bebè està sent molt positiva; la de Pamplona decidia mostrar orgullosa els avenços de la seva filla través de les xarxes, tal com acostuma a fer. En una publicació a Instagram, una fotografia ensenyava com la petita ja estava més grassoneta: «Aquests plecs tenen un nom: 2020 gr.».

 

Miren ja s'agafa al pit

Tot i els complicats inicis als quals s'estan enfrontant mare i filla, la youtuber no para de celebrar cada petit avenç que aconsegueix la petita Miren. Fa uns dies informava els seus seguidors a través d'una fotografia, com havia aconseguit després de 17 dies del seu naixement, donar per primera vegada el pit a la seva filla, explicant amb tots els detalls com li havia costat arribar a aquell punt.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris