ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Verdeliss celebra l'augment de pes de Miren

Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura
Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura
Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura | TELECINCO

Verdeliss fa molts anys que retransmet com a mare les seves vivències diàries a les xarxes socials, amb molta naturalitat i parlant sense tabús de tota mena de temes relacionats amb la maternitat. Amb els seus seguidors ha compartit els seus embarassos i els corresponents naixements dels seus set fills.

Concursant de 'Gran Hermano' pionera

A més a més, la youtuber ha estat pionera en la seva aparició a la televisió, ja que ha estat la primera concursant de 'Gran Hermano' en entrar en aquest ‘reality’ embarassada. Tal com va reconèixer, per ella la decisió no va ser fàcil, ja que per entrar a la casa de Guadalix, deixava enrere els seus 6 fills i el seu marit, als qui no veuria durant un bon temps. Tot i això, va optar per llençar-se a l’aventura i va regalar a l’audiència l’evolució del seu sèptim embaràs, com el vivia dia a dia, i com coneixia en directe el sexe del bebè, que seria una nena.

Verdeliss realitzant-se una ecografia del seu embaràs a 'GH VIP'
Verdeliss realitzant-se una ecografia del seu embaràs a 'GH VIP' | TELECINCO

 

Naixement precipitat a les 31 setmanes

En l’última etapa de l’embaràs però, Verdeliss es va haver d’enfrontar a un entrebanc que va suposar un revés molt dur per la parella, ja que Estefi va trencar aigües al cap de 31 setmanes d'embaràs i es va haver de fer a la idea que la seva filla Miren naixeria prematura i hauria de romandre un temps a la incubadora. Tal com ella confessava, això va ser un xoc molt fort, i l’embargava la por sobre què podria passar si la seva filla naixia massa aviat: «Quant remou la incertesa, el no saber quan o com naixeràs, com respondràs o com respondrem nosaltres», així s’expressava Verdeliss dies abans de parir.

Afortunadament, malgrat que la petita Miren, finalment, va néixer després de 31 setmanes d’embaràs i amb un pes de 1695 grams, l’evolució del bebè està sent molt positiva; la de Pamplona decidia mostrar orgullosa els avenços de la seva filla través de les xarxes, tal com acostuma a fer. En una publicació a Instagram, una fotografia ensenyava com la petita ja estava més grassoneta: «Aquests plecs tenen un nom: 2020 gr.».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estas lorcitas tienen un nombre: 2020gr #verdeliss #bebe7 #Prematura

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) el

Miren ja s'agafa al pit

Tot i els complicats inicis als quals s'estan enfrontant mare i filla, la youtuber no para de celebrar cada petit avenç que aconsegueix la petita Miren. Fa uns dies informava els seus seguidors a través d'una fotografia, com havia aconseguit després de 17 dies del seu naixement, donar per primera vegada el pit a la seva filla, explicant amb tots els detalls com li havia costat arribar a aquell punt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Sí se puede! Parto prematuro en la semana 31 de gestación y 17 días continuados de ingreso en UCI de neonatos, 17 días de extracción mecánica de leche materna, 17 días de alimentación por sonda nasogástrica, técnica “finger feeding”, cuidados madre canguro y sin olvidar las grietas y mastitis durante el recorrido...17 días después, llegó el momento en que Miren se enganchó exitosamente al pecho. Lo asumimos como un entrenamiento, puesto que se cansa enseguidita y se adormece...pero ha sido tan emocionante sentir fusionarnos por primera vez. Anhelaba este instante, pero a la vez me invadían muchos miedos ¿Seré capaz, rechazará el pecho, se atragantará, me hará daño, me agobiaré, lo hará el bebé...? Gracias de corazón a los pediatras y en especial a las enfermeras de @quironsalud San José por tantas charlas de aliento, por sostenerme en mis momentos débiles, por comprenderme y saberme guiar con tanta sabiduría. Antes eran ángeles, ahora además son magas jeje! Minutos antes de esta foto, la enfermera nos animó para tomarnos a solas el ratito de lactancia...apartándose con mucha dulzura. Pero después de un rato sin atisbo de interés de Miren para mamar, volvió a acercarse y me preguntó si quería ayuda. ¡Dicho y hecho! Unos toquecitos en el mentón, un apretón aprovechando una buena bocanada y este bebé succionando como si no hubiera un mañana. Son magas...lo he dicho ya? GRACIAS #LactanciaMaterna #bebéPrematuro #33semanasHoy #DíaParaRecordar

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) elComentaris

envia el comentari