URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Verdeliss ingressa a urgències a causa de la lactància

La youtuber era ingressada a l'hospital amb 39 °C de febre i un fort dolor a les mames

Verdeliss, amb febre i dolor al pit, va acudir a urgències
Verdeliss, amb febre i dolor al pit, va acudir a urgències | Instagram

Verdeliss torna a estar ingressada a l’hospital. La youtuber ha donat un ensurt als seus seguidors quan ha comunicat que ha hagut d’acudir novament a urgències, aquesta vegada per un problema relacionat amb la lactància.

La setmana passada, Verdeliss comunicava a través d’Instagram la seva reincorporació a la feina 5 dies després de parir la petita Miren de forma prematura, i mentrestant la seva filla seguia ingressada a l’hospital amb la companyia del seu marit Aritz.

Encara que tot semblava anar millorant a poc a poc, ara la youtuber ha d’afrontar un nou revés relacionat amb la seva salut.

Pateix d'una mastitis clínica

L’exconcursant de ‘GH VIP’ informava a través d’Instagram com havia hagut d’anar a urgències amb 39 °C de febre i un dolor fort a les mames.

Les seves sospites que això fos causat per una mastitis es van confirmar en arribar a l’hospital, on la ginecòloga li va confirmar que patia una mastitis clínica i que haurà de prendre un tractament a base d’antibiòtics. A més a més, la mastitis li ha provocat que un dels mugrons necessiti l’aplicació de crema cicatritzant, ja que no el té del tot bé.

La youtuber es manté animada tot i les circumstàncies que està travessant després de tenir la seva setena filla: part prematur, filla a la incubadora, mastitis, etc. Malgrat tot, Verdeliss vol continuar sent optimista i ha dit als seus seguidors: «Si hi ha alguna guerrera aquí, sóc jo, sóc tossuda i sé que en sortirem d’aquesta».

Segons ha explicat, les infermeres també la van ajudar molt, cosa que ella ha agraït, ja que li van realitzar un massatge en els pits i van aplicar-li calor per eliminar-li certa part de l’obstrucció que tenia. La youtuber relatava la seva millora: «la lactància em sobrepassa. Ja no tinc febre i aquesta tarda m'ha anat súper bé» i agraïa el treball de les infermeres, «no només s’entreguen en cos i ànima amb els bebès sinó que també ho fan amb els pares».

Acompanyada de la seva família

Malgrat els problemes que està vivint Verdeliss arran d’aquest últim part, aquests dies ha pogut viure moments molt especials gràcies a l’aniversari del seu fill Julen, que complia 5 anys. A més a més, els seus sis fills han pogut conèixer la petita Miren per fi, una reunió molt esperada per tots, que estaven desitjant veure per primera vegada a la seva germana.

Els fills grans de Verdeliss ja han conegut la seva germana
Els fills grans de Verdeliss ja han conegut la seva germana | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari