Verdeliss publica les primeres fotografies de la seva filla a la incubadora

La youtuber s’ha servit del seu compte d’Instagram per explicar les últimes novetats sobre l’estat de Miren, la seva setena filla | Afortunadament, la petita ja no necessita una màscara per poder respirar

Verdeliss
Verdeliss publica les primeres fotografies de la seva filla a la incubadora | GTRES

Bones notícies per a la popular youtuber Verdeliss. La que fos concursant de l’última edició de ‘GH VIP’ ha passat unes setmanes força convulses arran el naixement prematur de la seva filla Miren, que va arribar al món després de tan sols 31 setmanes de gestació. Per aquest motiu, la petita porta en una incubadora des del passat dijous, on està lluitant amb totes les seves forces per guanyar pes i recuperar-se com més aviat millor.

Com és habitual, Verdeliss ha utilitzat el seu compte d’Instagram per explicar a tots els seus seguidors les últimes notícies en relació a la seva filla. No només això, sinó que la basca ja ha compartit les primeres instantànies de la petita a la incubadora.

La filla de Verdeliss va pesar 1.695 grams

El passat dijous, 31 de gener, Verdeliss confirmava la notícia que tothom esperava: la seva filla Miren havia arribat al món. El problema era que, a causa de la seva prematuritat, tan sols pesava 1.695 grams, motiu pel qual ha hagut de passar els primers dies de vida en una incubadora.

Quelcom que, malgrat ser un contratemps força complicat, no ha aconseguit minvar el positivisme de Verdeliss, la qual compartia una fotografia de la petita al seu compte d’Instagram acompanyada del següent missatge: «Vas néixer petiteta, per demostrar la teva grandesa».

 

«Miren és preciosa», clama la youtuber

Aquesta, però, no és l’única instantània que la youtuber ha compartit de Miren. Fa tan sols unes hores, Verdeliss afegia una nova publicació a xarxes, aquest cop per explicar que la seva filla ja no necessita una màscara per poder respirar. En lloc d’això, li estan subministrant pressió contínua, amb l’objectiu que els seus pulmons no hagin de fer cap sobreesforç.

«Pas a pas... és un camí llarg, però segur en les millors mans i amb una gran guerrera», explicava la basca, que aprofitava per demostrar tot l’amor de mare que sent per la petita: «PD: Miren és preciosa», comentava Verdeliss.


Comentaris

envia el comentari