IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Verdeliss publica un vídeo amb els últims dies abans del naixement de Miren

La youtuber de Pamplona ha volgut compartir amb tots els seus seguidors com van passar l'últim dia abans de trencar aigües

Verdeliss ha compartit a les xarxes un vídeo d'abans de néixer Miren
Verdeliss ha compartit a les xarxes un vídeo d'abans de néixer Miren | TELECINCO

Verdeliss s’ha convertit en una mare youtuber que mostra tota la realitat del dia a dia del que significa ser mare de 7 fills, amb els seus clarobscurs. Fa tan sols un mes, la de Pamplona publicava un vídeo on confessava entre llàgrimes que la seva filla tenia possibilitats de néixer amb Síndrome de Down. Estefi estava patint un embaràs d’alt risc que va provocar-li un part prematur amb 31 setmanes de gestació.

Ara que tot ha sortit bé, la influencer ha volgut publicar un vídeo molt especial on es veuen les hores immediatament anteriors abans que la youtuber trenqués aigües i es desencadenés el part prematur.

Un dia molt especial en família

A les imatges es veu una Estefi despreocupada i feliç a la setmana 29 de gestació gaudint d’un cap de setmana en família. Mare i emprenedora, acabava de firmar un nou projecte de disseny de la seva pròpia marca Green Corners amb Disney, i es trobaven amb la seva família visitant els estudis de Disney.

Després de tancar els negocis, tota la família es va dirigir al Pardo per realitzar-se una sessió de fotos familiar. Tal com Verdeliss ha comentat, gràcies al record d’aquestes fotografies, va aconseguir passar d’una millor manera els seus dies a l’hospital mentre esperava l’imminent naixement de Miren.

Verdeliss realitzant-se una ecografia 5D
Verdeliss realitzant-se una ecografia 5D | YOUTUBE

 

Després d’un dia tan ple d’emocions, la família posava el colofó final acudint a un hospital per realitzar-se una ecografia 5D i veure la cara del seu bebè. Gràcies a això, van poder escoltar el seu batec i veure les seves faccions facials, gestos, i fer quinieles sobre a qui s’assemblava. Les bessones Irati i Anne deien la seva i començaven a treure pareguts entre Miren i els seus germans.

Malgrat l'angoixa, tot ha sortit bé

Res feia presagiar que poc després d’aquelles imatges, Verdeliss trencaria aigües i la seva filla naixeria prematura. La parella anunciava la notícia a través del seu canal de YouTube, afligits per la ruptura prematura de bossa amniòtica i preocupats pel desenllaç que pogués tenir el part que s’aproximava.

Finalment, Miren va néixer amb 31 setmanes de gestació, en un part sense complicacions, tot i que la petita ha hagut d’estar a la incubadora. Verdeliss publica les millores contínues de la seva filla dia a dia, com quan se li va treure l’ajut per respirar, o quan es va enganxar al pit.

Verdeliss ha compartit la bona evolució de la petita Miren
Verdeliss ha compartit la bona evolució de la petita Miren | INSTAGRAM

 

A més a més, publica fotografies del bebè per mantenir els seguidors informats, i tot i la preocupació inicial per la salut de Miren, tot fa indicar que és una nena normal per la seva edat i que no tindrà la malaltia que en un principi li haurien detectat.

 

Comentaris

envia el comentari