Verdeliss ha compartit a les xarxes com està la seva petita Miren després de néixer de forma prematura

Verdeliss es veu superada per l'estrès laboral i ho explica en un vídeo

També és empresària d'èxit i això li comporta molta més feina de la que en alguns moments sembla admetre

Verdeliss és una de les youtubers més estimades i famoses del país. La seva naturalitat i sinceritat davant la càmera ha fet que el més del milió de seguidors que l'admiren l'agafin una veritable estima. És tant l'afecte que li tenen que, de ben segur, estaran preocupats per la confessió que va fer en el seu darrer vídeo. 

Verdeliss no només és youtuber,  també és empresària d'èxit i això li comporta molta més feina de la que en alguns moments sembla admetre. 

 

Una sincera confessió

En aquest sentit, Verdeliss ha explicat que: «Avui hem tingut una xerrada perquè ho hem passat tan bé durant tot el dia que, de sobte, ha estat com ser conscient del temps que estic perdent amb ells. Sabeu que hi ha pitjor que no tenir la vida que desitges? Tenir-la i veure-la passar per davant dels teus ulls. M'he posat molt nostàlgica o trobo a faltar aquests moments en els quals podia anar a passar una tarda al parc».

La youtuber de Pamplona ha seguit dient que: «Tot el que faig, ho faig per a ells i no només vull que creixin feliços i sans, vull que tinguin el millor i això implica molt esforç. Ara tenim una oportunitat en la qual estic creixent professionalment i això es converteix en què tenen una gran casa i un futur cobert d'oportunitats, però hi ha una contradicció: Treballo molt per a donar-los el millor, però al mateix temps, què és donar-los el millor si no tinc presència per a ells?».

L'empatia dels seus fills

Els seus fills també s'han caracteritzat sempre per ser uns nens molt empàtics que, malgrat la seva curta edat, entenen en certa manera els mals de caps dels adults. I com a mostra la reacció que van tenir tots els seus fills després de la reflexió conjunta que van fer com a família. Sense demanar res a canvi, fills com Julen i Laia li van regalar dibuixos on li demostraven el molt que l'estimen. 

«T'estimo i ets molt guapa. Gràcies per tot el que has fet. T'estimo més que la vida sencera i ets el millor que tinc per a mi», va escriure-li Laia. Per la seva banda, Julen va dibuixar-la com una superheroïna i va demostrar, una vegada més, que malgrat les pors que té Verdeliss, la seva família la considera una gran dona, mare i, en definitiva, persona.

 

També et poden interessar...