Verdeliss torna a la feina després de donar a llum

La youtuber i exconcursant de ‘GH VIP’ ha rebut l’alta mèdica tot i que la seva filla Miren continua ingressada

Verdeliss ha tornat a la feina
Verdeliss ha tornat a la feina després de donar a llum | INSTAGRAM

El dia 5 de febrer, Verdeliss va rebre l’alta mèdica i ja ha tornat a la feina després de donar a llum a Miren, la seva setena filla. La petita, però, continua ingressada a l’hospital, ja que ha hagut de passar per la incubadora on se li estan fent les atencions necessàries a causa del seu naixement prematur, de només 31 setmanes, del passat 1 de febrer.

Verdeliss tornar a liderar els seus projectes professionals

Tot i el naixement prematur de la seva filla, la youtuber s’ha hagut d’incorporar a la feina perquè diversos projectes laborals necessiten la seva presència i el seu treball. Ens hem pogut assabentar per les publicacions que ha fet la mateixa Verdeliss a través de les seves xarxes socials.

L’ex concursant de ‘GH VIP’ va penjar un vídeo a través d’Instagram on se la veu treballant amb la temporada de primavera-estiu de la marca de roba de nens petits que té. Verdeliss es va dirigir als seus seguidors amb el següent missatge: «Hola! Ara mateix la meva altra meitat està a l’hospital. Jo he vingut a l’oficina de Green Corners perquè toca treballar encara que es fa dur. Jo pensava estar al 100% fins a finals de març o abril».

El pare cuida de la nena

La filla de Verdeliss continua ingressada
La filla de Verdeliss continua ingressada | INSTAGRAM

 

Amb la tornada gairebé obligada a la feina, Verdeliss no vol que la seva filla tingui carències afectives i vol que tingui una bona evolució. És per aquesta raó que ella mateixa ha manifestat al seu marit, Aritz, que sigui ell l’encarregat d’acompanyar en tot moment a la nena i donar-li l’atenció que necessita  perquè la seva evolució continuï igual de favorable. És així, doncs, com la petita rep l’escalfor i les atencions de la família mentre la seva mare està treballant.

L’estat de la petita Miren

Davant l’allau de preguntes i preocupacions per part dels seus fans respecte a l’estat de salut de la seva filla, Verdeliss, com és habitual, no ha dubtat en explicar a través de vídeos publicats a les seves xarxes socials els detalls de l’evolució de Miren.

«Avui ha estat un dia de grans assoliments. Miren està en un pes de 1.570 grams... Ha baixat, era el que esperàvem perquè va néixer edematitzada. Cultius per descartar infecció ok, liquidat antibiòtic».

«A més, liquidada la dosis de llum ultravioleta i liquidada nutrició parenteral... Ja s’alimenta només de llet materna, per sonda nasal i gàstrica, el pit ja arribarà quan estigui capacitada. Per últim, però no menys important: retirada la màscara ‘cpap’, ara Miren respira només amb l’ajuda de les ulleres nasals. No us imagineu quin descans veure la seva cara més lliure!». Aquest ha estat un dels missatges que Verdeliss ha compartit amb els seus fans.


Comentaris

envia el comentari