IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Verdeliss es mudarà a un gran xalet modular de 600.000 euros

La youtuber i la seva família deixaran el seu pis de 90 metres quadrats per un gran habitatge a la mateixa ciutat de Pamplona

Verdeliss
Verdeliss es muda de casa i deixa enrere la seva anterior, de 90 metres quadrats | INSTAGRAM

Fa uns dies es va fer públic que la youtuber Verdeliss i la seva família es mudarien a una casa molt més amplia, ja que sembla que el pis s’hauria quedat petit per la parella i els seus set fills. El xalet modular que s’estan construint també està situat a Pamplona.

Verdeliss: «Quines ganes d’inaugurar la #Verdehome»

L’exconcursant de ‘Gran Hermano VIP’, acostumada a informar els seus seguidors a través de les xarxes socials, de totes les novetats que succeeixen a la seva vida, ha explicat que aviat canviaran d’habitatge amb la seva família.

Verdeliss ha anunciat que es tracta d’un xalet modular a Pamplona, però envoltat de naturalesa. Una casa que no s’assembla en res al pis de 90 metres quadrats, en el qual viu ara la família enmig de la ciutat navarresa.  

Verdeliss junt amb la resta de la família
Verdeliss junt amb la resta de la família | INSTAGRAM

Tot i que la youtuber  no ha penjat cap vídeo per ensenyar la seva nova casa, ho ha anunciat a través d’una publicació al seu perfil d’Instagram amb un missatge que demostra les ganes que té d’anar a viure al nou habitatge: «Quines ganes d’inaugurar la #Verdehome». A més, Verdeliss ha assegurat que la casa dels seus somnis ha estat dissenyada per ella mateixa i l’ajuda d’una empresa de Pamplona anomenada Pop-up Project.

L’arquitecte explica els detalls del nou habitatge

Segons un dels arquitectes encarregats de la construcció de la nova casa de Verdeliss: «Tot el projecte es va iniciar a finals del 2017, quan Verdeliss ens va fer arribar un dossier amb tots els requeriments. I poc després, ja estàvem al taller mirant com posar en marxa la idea del paper sobre el terreny».

Aquest mateix arquitecte explicava que la youtuber dubtava entre diversos terrenys on construir l’habitatge: «Dubtaven sobre la parcel·la  que volien escollir, tenien dos al cap i els vam aconsellar quina era la millor tenint en compte les llicències urbanístiques i alguns límits estructurals i naturals». Tot i aquests dubtes, les obres es van iniciar ràpidament i en molt poc temps, la façana ja estava pràcticament acabada.

Verdeliss estrena un nou habitatge
Verdeliss estrena un nou habitatge | INSTAGRAM

Malgrat que els avenços eren molt ràpids, la construcció de la casa va trigar més d’un any més del que estava previst per la gran quantitat de compromisos de Verdeliss amb diferents marques. Però tot i aquesta agenda tan atapeïda i segons confirma l’arquitecte, la youtuber tenia tots els aspectes de la casa controlats: «Ella tenia claríssima la distribució de les habitacions, l’espai que havien d’ocupar i alguns llocs especials com la terrassa del segon pis».

A més, l’arquitecte admetia que Verdeliss, preocupada pel medi ambient, ha procurat idear una casa molt respectuosa amb el medi ambient. I és que segons hem pogut saber, la casa està construïda majoritàriament amb materials reciclats i fustes i vidrieres aïllades. «L’eficiència, l’estalvi d’energia i el bon ús dels recursos naturals fan d’aquest tipus de cases un pas endavant. Les façanes estan formades per diversos panels aïllants per aconseguir una qualificació energètica i condicionament acústic més elevats, i els acabaments de la façana són escollits pels propietaris».

Però fer una casa respectuosa amb el medi ambient té un preu, i segons l’arquitecte, el preu per metre quadrat del xalet de Verdeliss «ronda entre els 1.000 i 1.200 euros». Per tant, tenint en compte que la casa disposa d’uns 500 metres quadrats, el preu total de l'habitatge, sense contar els dissenys interiors i la decoració, estaria al voltant dels 600.000 euros.


Comentaris

envia el comentari